torsdag den 1. april 2021

Aprilsnar

 Først og fremmest vil jeg ønske alle en glædelig påske.

Men det er jo også 1.april, hvor man jo gerne må drille andre lidt 

I min barndom og i min familie i særdeleshed, gik der nogen gange sport i at finde på en god aprilsnar -  og min far var mester i at finde på gode aprilsnar drillerier.

Selv som helt små blev vi narret den ene gange efter den anden og vi søskende blev enige om at vi ville gøre gengæld. Men det var altid på den godmodige måde...

På et tidspunkt havde vi en ko der tit sled sig løs om natten og gik rundt i stalden...Hun fik mange skæld ud og far truede med at sælge hende, for der var altid sådan et bøvl med hende. 

Nå, men vi børn stod meget tidligt op 1. april og gik ind og vækkede far og sagde at den frække ko gik løs igen... Han løb over i stalden i undertrøje og lange underbukser og råbte, at nu kunne det sq snart være nok .... Da han kom over i stalden var koen selvfølgelig ikke løs og vi børn lå flade af grin og grinede fordi vi havde narret ham april. 

Nu var der bare det, at far langt om længe havde solgt den frække ko. Hun var blevet hentet dagen før, men det havde vi børn jo ikke lige opdaget. Han holdt altså gode miner til slet spil indtil indtil vi skulle spise. Han sagde, at vi skulle have pandekager, men da var det os der fik en lang næse for der var ingen pandekager, men stegte sild som vi hadede.

Håber du får en dejlig påske og at du måske bliver narret en lille smule april, 

eller selv finder på en fin aprilspøg

De bedste hilsner KirstenK


2 kommentarer:

  1. Ha ha - ja god historie. Har også oplevet tage fusen på vores mor ved at fortælle hende, at der løb en gris rundt ude på gårdspladsen..

    SvarSlet
  2. Har med min egen familie ført traditionen videre... i år forsøgte jeg at bilde dem ind, at vores hund Skipper havde nakket Ingolf (et af vores mange egern) og at der var blod overalt.... heller ikke i år gik de på den 🤣

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥