Æblechips er lækre - søde og syrlige på samme tid. Det er hyggeligt at lave en stor portion æblechips, som sagtens kan gemmes i længere tid, hvis blot de opbevares i en lufttæt beholder...
Æbleringene er nemme at lave og børnene kan sagtens være med.
Brug æbler der er fine i skrællen, hvis du vil have skrællen på de færdige chips.
Spiseæbler egner sig bedst, madæbler bliver for sure...
Stik kærnehuset ud med en udstikker...Sørg for at få alt fra kærnehus med ud,
de så skarpe dimser er det ikke alle der kan lide...
Skær æblerne i skiver på ca 2 mm - det er bedst at de har nogenlunde samme tykkelse,
så de er færdige på samme tid.
Læg æbleskiverne på en bageplade/rist på bagepair, eller i tørremaskinen...
Lad æbleskiverne tørre ca 6 -7 timer ved ca 55 grader indtil de er helt tørre.
Hvis du tørrer i ovnen er det en god ide at vende æbleskiverne ca halvvejs...
Om man vil have æblerne skrællet er en smags sag - jeg fortrækker dem helt klart med skræl.
Jeg håber du får en god torsdag!
De bedste hilsner
🍎KirstenK 🍎
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥