mandag den 12. september 2016

En fin krans af rosenknopper...


Det fantastiske sensommervejr indbyder til en tur til skov og strand, hvor hybenbuskene stadig står med fristende røde frugter - Buskene har endnu blomster og og der er også stadig knopper i de stikkende buske. Hvis du alligevel vil plukke hyben til at sylte er det nemt at plukke en håndfuld rosenknopper som "sidegevinst"
Det er nemt at stikke en lille tynd ståltråd gennem rosenknopperne og binde det til en lille krans - den er så smuk at se på og duften er vidunderlig...Det tager kun kort tid og så er det jo en af de næsten gratis glæder som der ikke findes mange af mere...
Rosenknopperne ved koppen er dog bare lagt i en cirkel uden at være trukket på en tråd. Hvis man tørrer rosenknopperne feks ved at lade dem stå i en lille skål eller fad, er der basis for romantisk borddækning i vnterens løg hvor der ikke er sæson for afskårne blomster.
Rosenknopperne kan også bare ligge og tørre i en skål, nogle få rosenknopper dufter som en varm sommerdag og pynter både de friskt pinkfarvede og de smukke og sarte hvide...De bedste hilsner og tak fordi du læste med her.
🌹KirstenK🌹

                                
                          

4 kommentarer:

 1. Hvor er de fine, de passer perfekt til den smukke kop

  SvarSlet
  Svar
  1. Lone: Ja der er romantik for alle pengene og rosenkopperne er så fine...

   Slet
 2. Hvor er rosenkransen bare koen og din hybenkrans paa havelaagen forleden lige saa. Jeg er, som foer naevnt, vild med in kreativitet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina: Tak for roserne...Det er så skønt at lave noget ud af naturens mange gaver...

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥