tirsdag den 29. april 2014

En ukendt gæst...


Mange mennesker har haft gæster fra nær og fjern i påsken...og jeg havde da også gæster både fra nær og fjern, men dette insekt med meget lange følehorn ved jeg ikke helt, hvor kommer fra.
Jan havde denne lidt specielle fætter med hjem fra arbejde, hvor den formodentlig er kommet hjem sammen med noget træ eller noget...
Den virkede ganske tilforladelig, men en lille smule sløv i det...
Efter en fotosession, der for mit vedkommende strakte sig til min telefon, mens Sølvræven havde det helt store fotogear fremme, blev den slubbet ud i brændeskuret, hvor den  forhåbentlig kan komme lidt til hægterne.
Hvad den hedder ved jeg ikke, men jeg har nu heller ikke gjort den helt store indsats for at finde ud af det...
Selv om den fik lov at gå på bordene opførte den sig fuldstændig regelret og den skal være hjertelig velkommen en anden gang.

6 kommentarer:

 1. Du har ret - den er sjov- i hvert fald at se på, jeg går ud fra, at den ikke fortalte sjove historier fra de varme lande ;) Du skriver lige, hvis du pludselig finder ud af, hvad det er for en fyr, nu er jeg da blevet lidt nysgerrig. Tak.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle: Vi har ikke rigtig kunnet finde ud af havd det er for en fætter og historier fortalte den ikke nogen af...desværre...

   Slet
 2. Flot det er den - men den havde ikke fået lov at komme ind her og slet ikke at tage ophold heller ikke i brændeskuret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Randi: Nu kan vi jo godt lide kryb og kravl så her er frihederne for den slags væsner næsten ubegrænsede...

   Slet
 3. Fint besøg - dejligt med lidt nyt ;0))

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne: Ja sjældne og eksotiske gæster er altid velkomne...

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥