Squash planterne giver masser af squash og det kan være svært at få brugt de mange squashfrugter...
Jeg blandede en ordentlig bunke revet squash og en lige så stor bunke revet gulerod i dejen til risklatter...En mægtig succes.
De små "røvere" der dagligt er i min varetægt syntes vældig godt om en frokost med risklatter med revne grøntsager...de grønne og orange strimler i risklatterne blev end ikke kommenteret...
Det var jo PANDEKAGER...
Smart.
SvarSletJeg kender en dreng, som ønskede sig et forstørrelsesglas i julegave. Han kunne ikke lide løg i frikadeller, mente han, og hans mor havde eksperimenteret med at rive dem fint, hvilket han havde opdaget.
Eva: Så forstår jeg godt han ønskede sig et forstørrelsesglas...min nevø kunne heller ikke lide løg i frikadeller og hans mor rev dem også, hvilket han selvfølgelig også regnede ud...så når den stod på frikadeller ville han gerne have frikadellerne...men uden "riveløg" som han sagde...
SletMå man bede om opskriften? Det lyder som en god måde at få grønsager på.
SvarSletEstermarie: Nogen egentlig opskrift er der ikke...men en god rest kold risengrød røres med et par æg og tre til fem spiseskefulde hvedemel...Til sådan en portion bruger jeg en squash på størrelse med en middelstor agurk som rives groft og kommes i dejen...Hvis dejen er for tyk kommes der lidt vand eller mælk i, hvis den er for tynd kommes mere mel i...hvis dejen hænger fast i panden når man steger dem er dejen er for "god" så kommer man lidt mere mel i...
SletJeg steger dem i halvt smør og halvt koldtpresset rapsolie så bliver de dejligt sprøde...Håber det var svar nok....ellers er du hjertelig velkommen til at vende tilbage...
Tak for svar. Dem vil jeg prøve :)
SvarSletEstermarie: selv tak...
Slet