fredag den 5. juli 2013

Må jeg få noget mere af det der Bonus?


Dessert kan være så mange ting...Her er dessertbegrebet sådan noget, man får en lille smule af, når rugbrødsmadderne ligger vel i maven og den store sult er stillet...
Deserten kan være et stykke frugt en lille håndfuld cornflakes et par saltstænger, lidt havre/rugfras eller noget andet.
Forleden fik de små rødder der dagligt er i min varetægt, en lille smule Branflakes...i skabet var også en næsten tom pakke Cherios...og jeg syntes ligeså godt den pakke kunne blive tømt - der var en lille smule til hvert barn - og jeg sagde, at her var en lille bonus til dem...
Da både Branflakes og Cherios var fortæret, siger den lille lyshårede fyr med det skæve smil: " Jeg vil altså gerne have nogen flere af de der Bonus"
Ja okay...Som man råber i skoven, får man svar...
Glædelig fredag  til dig der læser med her...det er jo weekend lige om lidt.
For nogen er det måske  også ferie...

4 kommentarer:

 1. Sød historie :)
  God weekend eller måske ferie :)

  SvarSlet
 2. Hvor sødt ;)
  Mine børn elskede cheerios da de var små og det gør mine børnebørn i dag,det er så sjovt at se de bette små fingre prøve at fange den lille ring :)
  Også rigtig god weekend til dig.

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 3. jaaahh - Bonus smager da godt :-) Ha en dejlig weekend Kirsten (med eller uden nogle der sætter øjne på dine skeer ha ha. Har været lidt fraværende så er ved at opdatere :-) )

  SvarSlet
 4. Go weekend til dig også - og tak for den sjove historie og dine kreative indslag :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥