tirsdag den 30. oktober 2012

Kald mig bare umoderne...

Et lidt underligt samleobjekt er disse teskeer måske, umoderne og ikke særlig hotte...Men jeg elsker dem alligevel, og hvem har sagt man altid skal følge trends?
Den første teske fik jeg i fødselsdagsgave af nogle venner engang vi var i Norge for over femogtyve år siden.
Når vi er på ferie skal der en teske med hjem som souvinier...
Mine piger køber også en teske til mig når de er i udlandet eller på ferie..."Den sidste nye" har altid sin faste plads i sukkerskålen...
For øjeblikket er "den sidste nye" den fine shamrock teske, som pigerne havde med hjem fra Dublin for nylig...

10 kommentarer:

 1. Kitch på den brugbare måde.
  Søde er de på dres egen måde, og det er da skægt, at de er i brug:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva: Ja..lige netop kitch, men jeg er vild med dem alligevel...

   Slet
 2. Det havde jeg ikke set komme ;-) men rigtig hyggelig og god ide med at bruge den sidste nye, på den måde får man jo set den rigtig.
  Vi ses imorgen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ida: Næ...men jeg elsker de teskeer alligevel...og den sidste nye i sukkerskålen bliver set hver dag!

   Slet
 3. Næ, det er altså lidt sjovt, for dem har jeg også. Min mor fik os igang med at samle på dem, da vi var små, fordi hun altid havde gjort det. For nyligt genopdagede jeg dem og jeg ELSKER mine! ;-)
  Kh Emilie
  PS: rigtig god ide med sukkerskålen

  SvarSlet
  Svar
  1. Emilie: Det er sådan lidt sjovt med de skeer...for de ligger jo mest i skabet...men de er fine at have i marmelade og sådan når man har gæster..og den i sukkerskålen ser man jo hver dag!

   Slet

 4. Jeg har aldrig samlet på dem, men fik pludselig en stak forærende af min søde søster og nu står de i et fint glas som bliver sat frem når der kommer kaffegæster. Så kan man selv vælge hvilken ske man vil bruge og de er rigtige gode til mine umage kaffekopper som er vidt forskellig i stil, design og farver.
  Det samme princip gælder i sommerhuset og der passer de perfekt.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
  Svar
  1. Lina: God ide med skeerne i et glas...og selv om de er lidt kitchede passer de fint sammen med umage kaffekopper, men de passer også fint sammen med mit stilrene kaffestel fra den kongelige...så bliver det nemlig heller ikke for "fint"...

   Slet
 5. Mine foraeldre har saadan en sukkerske fra ehmmm... Goteborg, tror jeg det er. Den har siddet i sukkerskaalen lige saa laenge jeg kan huske og er naermeste synonym med "eftermiddagskaffe" hjemme hos dem. :)

  SvarSlet
 6. Tina: Hmm...så er jeg så ike den eneste der har noget med de skeer der...Hver eneste af dem har jo sin egen lille historie!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥