fredag den 7. oktober 2011

Æbler med hul i...


Det kan godt være svært at få små børn til at spise skrællen på æbler...
Her spiser vi "æbler med hul i"
Jeg stikker kernehuset ud med en kernehusudstikker og skærer efterfølgende æblerne ud i tynde skiver, så glider skrællen ned uden problemer...selv hos de helt små!
Kernehusudstikkeren er blot en billig model fra Brugsen...

12 kommentarer:

  1. Det er da smart! Må prøve at huske det - - -

    SvarSlet
  2. Det lyder som en rigtig god ide.
    Kan du have en hyggelig weekend

    SvarSlet
  3. sådan en sag har jeg også i skuffen ...
    hvorfor var det lige at man ikke tænkte på den gode idé da man var dagplejer ...
    nå ...men så kan jeg da videregi' den til de tidligere kolleger ...
    tak :o)
    kram♥

    SvarSlet
  4. Rigtig god ide' når nu alt det gode sidder i og lige under skrællen :)

    Jeg har sådan en fornem en, en der udhuler og skærer i en lang spiral skive i en arbejdsgang. Den bruger jeg når der skal laves æbleringe til tørring :)

    SvarSlet
  5. Taxastrikker: Her er det i hvert fald et hit!

    SvarSlet
  6. Conny: Ja, og så er det også sådan lidt sjovt...

    SvarSlet
  7. Marianne: Jamen det ved jeg da heller ikke...

    SvarSlet
  8. Mariannel: Jeg tørrer dem altså med skrællen på...synes også de er gode...

    SvarSlet
  9. Ej hvor smart :P Det ser lækkert, ud. Sådan noget fint værktøj har jeg ikke i mit køkken.
    Jeg må hvis nøjes med den æbledeler jeg har der kan dele i 8 både og fjerne kernehuset - men æv - ville da hellere have tynde skiver :(

    SvarSlet
  10. Hej Kirsten ja iden er god super fin blog du har god fridage Ida

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥