torsdag den 8. september 2011

Velkommen...
Jeg gør, som tidligere fortalt, i de have relaterede krea-aktiviteter for tiden... Jeg har længe godt kunnet tænke mig et velkommen skilt... Men dem, jeg har set rundt omkring i butikkerne har enten været på engelsk, og ikke fordi der er noget forkert med velcome...men alligevel, eller også har de været alt for dyre... Så jeg fandt nogle stumper affaldstræ...at der er sømhuller og sådan  noget deri, synes jeg ikke gør noget. Jeg savede brædderne rene i enderne...og malede brædderne med grå bundfarve... dernæst kalkerede jeg bogstaverne over på brædtet og tegnede dem op med blyant. Jeg trak konturerne op med en tynd sprittuch, og malede dernæst bogstaverne med sort maling...borede to huller, kom en snor i gennem og hængte skiltet op på et søm... Så velkommen til, siger jeg bare!
Jeg kunne jo ikke bare lade være med, at lave et enkelt skilt, når jeg nu havde fundet grejet frem...der skulle jo også eksperimenteres lidt med detaljerne omkring ophæng og bogstavstyper... så det blev til fire forskellige velkommen skilte... Et til mig selv, og tre til gavekassen, som er ved at være tom...
Jeg ønsker alle en glædelig torsdag...jeg hilser min velkommen!
Det min yndlingssøsters fødselsdag i dag...så tillykke lillesøster, hvis du læser med her...

6 kommentarer:

 1. :) der er ikke noget i vejen med engelsk...men at få et "Velkommen" på dansk i Danmark, er da så rigtig dejligt :)
  Flotte skilte du har lavet :)

  SvarSlet
 2. Rigtig god ide, og i Danmark hedder det velkommen ;0)
  Og de er rigtig fine.

  Tror jeg vil finde noget drivtømmer, næste gang strand besøges.

  SvarSlet
 3. Anne: Ja, det er omtrent også sådan jeg tænker...

  SvarSlet
 4. Mariannel: Min første tanke var også noget drivtømmer...men jeg skulle ikke lige til hav eller strand...men næste gang jeg skal så skal der samles drivtømmer...det kunne nemlig være rigtig fint!

  SvarSlet
 5. Fine skilte du har lavet - kan især godt lide ophænget på det midterste billede. Den idé vi jeg tage til mig.

  Og drivtømmer kunne altså også være flot, det er bare så svært at finde ved danske strande.

  SvarSlet
 6. Fru Olsen: Ja.lidt eksperimenteren med ophænget blev det også til...jeg kan godt lide at nørklelidt med detaljerne...og drivtømmer kunne være super, men du har ret, det er lidt svært at finde noget der rigtig er egnet!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥