torsdag den 11. november 2010

Halvfjerdserne...

Mit "memory lane trip" har nu bragt mig til halvfjerdserne...
Jeg har hæklet og strikket siden 3 klasse, hvor min regnelærer, som jeg også havde til håndarbejde "tvang" mig til at lære at hækle/strikke, hvilket foregik i regnetimerne, fordi jeg ikke kunne finde ud af det i håndarbejdstimerne, og derfor måtte have specialundervisning. Hmm, hun måtte allerede dengang have set, at jeg havde mere potentiale for hækling og strikning end for regning.
Billedet er taget i 1976, hvor Jan og jeg flyttede sammen i et hus vi havde lejet. Gardinerne har jeg selv syet, men særlig nøjagtig har jeg da vist ikke været, det ene er jo længere end det andet...

7 kommentarer:

 1. Det kunne lige så godt have været mig på de billeder. Også med en hæklenål eller strikkepind i hænderne.

  SvarSlet
 2. Det er altså sjovt at se de gamle billeder...og som Eva skriver:" Det kunne lige så godt have været mig på de billeder" :)

  SvarSlet
 3. ....bortset fra at jeg først flyttede sammen med Eddie i slutningen af 80érne ...og altså var "alenepige" i 70érne :)

  SvarSlet
 4. Eva: Jae, nu er vi jo også nærmest jævnaldrende...og interesseområderne er jo for så vidt, sammenfaldende...

  SvarSlet
 5. Anne: Ja, alenepige har jeg så aldrig været, jeg har nærmest kendt Jan helt fra barnsben af...Men jeg var da lige blevet 18 da vi flyttede sammen. men vi ventede med at få vores første barn til jeg var 26...

  SvarSlet
 6. mette b: Jeps, har mange gange været hende dybt taknemmelig...Men heldigvis fik jeg da også lært at regne, i hvert fald til husbehov!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥