onsdag den 10. november 2010

En nærmest umulig opgave!

Jeg har fuldstændig været gået i rengørings og oprydningsmode...sådan rigtig for alvor, altså alvor som i alvor. Der er ryddet op, og ud, over alt...alt er endevendt og vasket af og gjort ved, så nu er det ganske enkelt forbudt, at rode og grise til...i hvert fald, den næste uges tid eller, hvor længe de gode intentioner nu holder!
Nu er det så jeg er gået i gang med en nærmest umulig opgave: Nemlig at rydde op i mit garn. Dokumentationsfotoet viser det meste af mit lager, fordelt i kurve og poser og jeg ved ikke hvad...altså garn til igangværende projekter, "det halve ton" jeg købte på Island og sådan ca en 2- 3 kg uldgarn som ligger godt og trygt i et skab på loftet er ikke med...nå ja og så det garn, jeg påtænker at farve grønt her en af dagene, er heller ikke med...måske der også befinder sig en enkelt lille kasse med noget i kælderen...Men så var der vist heller ikke mere!

11 kommentarer:

 1. Det er dejlig, at få ryddet op, mine skabe skuffer har også lige fået en omgang,du kunne da vist godt åbne en lille netbutik med garn.

  SvarSlet
 2. Det er den skønneste fornemmelse at få ryddet grundigt op.
  Hvad med at pakke en sæk garn til "hjemløse-strikkerne" og så sortere grundigt ud i det? Så går det jo hurtigere, før du må købe lidt nyt igen:)

  SvarSlet
 3. Ja, det er lækkert at få ryddet op og lidt ud.
  Og hvor kender jeg til det med garn alle steder, tror jeg har mindst 10-15 kg der er let fordelt over hele huset, til min mands store irritation, for når det ikke er garn jeg lige gemmer af vejen så er det garn der er påbegyndt et eller andet projekt, og gerne op til fler, og oveni det så er der lige et mindre lager af stof og andet som huserer her både på loft, i stue og på syværelse :-)
  Og oveni alt dette ja så har jeg jo lige købt 86 nøgler garn på en aktion også og så lige 10 nøgler sort 100g til lidt halsedisse-hue projekt til en lille niece, tror nu jeg haar købt for meget, men det kan sikkert bruges på et tidspunkt ;-)
  Så ja jeg kan godt følge dig og alt dit garn, god fornøjelse med alt det lækre garn. Er sikker på at det nok skal blive til noget en dag.

  SvarSlet
 4. Jeg er sikker på, at du har glemt noget et eller andet sted ;-o

  Dejligt at få ryddet op en gang imellem - så har man det godt!

  SvarSlet
 5. Den værste del af oprydnings-projekter er alle de valg man skal ta'. Det viser sig næsten altid - og jeg ved ikke hvorfor det er sådan - at kort efter et kraftigt sorterings-anfald, står man liiige og mangler det man har sagt "auf wiedersehen" til!
  Men - oprydning er nu alligevel en dejlig ting - så længe den varer;)

  SvarSlet
 6. Conny: Hvad siger du dog...næh, nej jeg har brug for hver eneste nøgle :-)Men det er dejligt at få ryddet op i skuffer og skabe og garnrodebunkerne!

  SvarSlet
 7. Eva: Du siger noget...det var måske en overvejelse værd...oprydning er altid skønt, så kan der nemlig rodes lidt igen!

  SvarSlet
 8. Lene: Ja, de mænd forstår ikke altid det der med alt det garn...men det gør heller ikke noget! Min mand har omkring tusinde små elektronikdimser...hvad skal han med dem, måske??

  SvarSlet
 9. Fru Olsen: Ja, det er lige netop hvad jeg har! Men jeg ved også hvor det er...det syner bare ikke af så meget når det er fordelt rundt omkring i huset!

  SvarSlet
 10. anette lyskjær: det er rigtigt, derfor har jeg heller ikke smidt en eneste stump garn ud...sidst jeg ryddede ud i mit stoflager smed jeg noget ud, som jeg ikke mindre en fire dage efter lige præcis kunne have brugt...så ku jeg jo lære det, ku jeg...

  SvarSlet
 11. God dag,
  Jeg heter Jolanta :) Jeg har nettbutikk for garn og selger garn til en god pris ! http://garnparadise.yarnshopping.com/
  Kanskje du er interessert i? :)
  Ha en fin dag !
  Jolanta

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥