I dag har været min rugbrødsbagedag...Naturligvis huskede jeg at tage en surdej fra til næste gang....men tit laver jeg en back-up surdej, så jeg har to i køleskabet, hvis jeg nu skulle glemme at tage dej fra til næste rugbrødsbagning. Det er sket mere end en gang, kan jeg afsløre.
Denne gang skal back-up dejen dog bruges til en gave sammen med en pose kerner, en pose rugmel og en rugbrødsopskrift, er det da den perfekte værtindegave til en kollega, der går og drømmer om, at bage sit eget rugbrød.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Skøn værindegave...rigtig god idé :-)
SvarSletMajbrit: Ja, det synes jeg da også...
SvarSletDet er en rigtig god idé.
SvarSletJeg har desværre kun bagt rugbrød under mine tre barselsorlover.
Der stod altid et glas med surdej i køleskabet.
Jeg har lige foræret min store rugbrødsform til min mor da jeg ikke får brugt den.
Jeg kan godt li tanken om selv at bage sit brød men får det ikke gjort selv.
Super god ide til en værtinde gave, tak for det tips.
SvarSletDet er nemlig en rigtig dejlig gave.
SvarSletJeg bager ikke så regelmæssigt mere, så min surdej går til ind imellem.
Men så har jeg god erfaring med at lave en ny, heldigvis.
Og hvor har du mon fået den ide fra?? ;)
SvarSletKirsten Søeballe: Jamen hvis din mor regelmæssigt bager, er det da også bedre hun har formene, så de ikke bare står og "samler støv"
SvarSletMarianne: Selv tak!
SvarSletEva: Ja, det er nemt at lave en ny surdej...ellers kan man bare fodre den gamle med en spiseskefuld rugmel og lidt vand så kan den holde sig 2-3 uger mere..
SvarSletHanne: Jeg har ideen fra en rigtig sød pige, som tilfældigvis også er min datter!
SvarSlet