tirsdag den 7. september 2010

Duftbuket!

Store kreativiteter hersker her ikke for tiden, ej heller skrivekløe...Men sådan er det... Nogen gange har man bare ikke så meget at sige...og som min mor altid sagde: "Hvis man ikke har noget fornuftigt at sige, må man hellere tie stille" Så det gør jeg så, ind i mellem.
Jeg strikker på en vest, som efterhånden er en "genbrugsves"t for den har været trævlet op så mange gange, at det næsten er løgn, så synes jeg ikke rigtigt det ser ordentligt ud, så er det mønstret, så er det farverne... Men jeg tror snart jeg har styr på den, og næste gang kunne det være jeg skulle prøve det der med at have en opskrift! Måske, måske!
Men en lille duftbuket til badeværelset har jeg da bundet mig...så lidt, der blev som jeg ville have det, har jeg da fået gjort. En kvist rosmarin, en kvist enebær, et par stilke citronmelisse og tre forskellige slags duftgeraniekviste bundet sammen med en lille snor. Så nu kan man vel godt slå en lille prut på badeværelset uden at nogen opdager det...


6 kommentarer:

 1. Du får alligevel sagt lidt på din egen stille måde. God aften.

  SvarSlet
 2. Eva: Ja, men det er vist nærmest en hvisken for tiden...

  SvarSlet
 3. Jo det skal nok give duft. Det er nok ikke uden grund, at duftgeranium bliver kaldt fiseplante. Udtrykket " Ryst Geranien, Marie " blev brugt i gamle dage. Altså før min tid.
  Kender rigtig godt tilstanden, du er i lige for tiden.

  SvarSlet
 4. Anne: Ja, jeg tror også den blev kaldt: "Præsten kommer"

  SvarSlet
 5. Stine: Ja, når man skal, så skal man! Det er farligt at holde på en prut...så bliver den bare til en kæmpebøvs!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥