lørdag den 4. september 2010

Artiskok-skønhed


Artiskokken kan bruges til andet, end til at spise...Jeg køber af og til en artiskok og har den liggende på køkkenbordet som dekoration. Den holder den stramme form og den grønne farve en en rum tid, men så begynder den at åbne sig og beynder, at skifte fra grøn til brun, og en skønne dag åbenbarer der sig den smukkeste lilla blomst indeni...Egentlig er artiskokken (tror jeg...jeg har ikke undersøgt det) vel en slags tidsel...

9 kommentarer:

 1. De er nemlig meget smukke, Kirsten..... Jeg har prøvet det samme nogle gange og brugt dem i dekorationer. Det ser knald godt ud ;O))

  SvarSlet
 2. Den er smuk og meget storslået.

  SvarSlet
 3. Arj da, se, det vidste jeg slet ikke. jeg elsker artiskokker, men jeg vidste skisme da ikke, at de ligefrem blomstrer!Men det er nok fordi jeg mest køber dem i den italienske delilatessebiks om hjørnet :-)

  SvarSlet
 4. Nej, hvor er den smuk. Min nabokone har dem i haven. Hun paastaar de er SAA nemme at passe. Jeg synes de ser alt for avancerede ud til at det kan vaere sandt. :)

  SvarSlet
 5. Majbrit: Ja, det kan vi godt blive enige om!

  SvarSlet
 6. Eva: Ja, smuk og storslået er vist et meget godt ordvalg!

  SvarSlet
 7. Gitte: Næ, men så ved du det nu...

  SvarSlet
 8. Tina: Jeg tror klimaet i DK lige er en anelse for koldt, men måske man skulle prøve!

  SvarSlet
 9. det ser smukt ud...og det er da skønt at den efter at visne ned...så lige giver en smuk lilla blomst fra sig....det vil jeg da prøve...

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥