onsdag den 10. juni 2009

Sådan bygger du et sommerhus...

En lille vejledning i "sommerhusbyggeri" men pas på, det er lidt vanedannende, og det er trods alt begrænset, hvor mange foldede papirhuse man har brug for. Rigtig godt projekt til en regnvejrsaften/dag.
1. Klip et kvadrat ud i papir, eks 21x21 cm, (jeg har brugt kvadrater på 10,5) Fold hvert af de fire hjørner ind mod midten.

2. Vend papiret om og fold igen hjørnerne, på dette mindre kvadrat, ind til midten.

Vend papiret igen (3) og fold det ene hjørne ud igen, så der dannes et hus (4) Klæb de tre udstående trekanter på bagsiden af huset, fast til forsiden. Klip en dobbeltdør i de to nederste firkanter på forsiden, hver dør skal være omkring 3,5 cm (1,7 cm) i højden. Klip to firkanter i samme størrelse og klæb dem på. (jeg har bare lavet dørene runde foroven) Håndtaget er et lille bitte kvadrat. Klip to kvadrater på 3 x 3 (1,5x1,5) til vinduer i en anden farve og 8 kvadrater 0,5 x 0,5 (0,25x0,25) i en tredie farve til ruder. Klæb først de store kvadrater på og derefter de små så der dannes et vindue. Sæt en tråd i spidsen af taget, så træet kan hænge... Rigtig god fornøjelse...

1 kommentar:

  1. Det byggeri passer vist lige det vejr, vi har i Viborg i dag, for det er et rigtig mødvejr med kulde og regn. Så det må vist prøve( det vil også være godt til de store børnebørn, på en regnvejrdag oppe i sommerhuset.
    Kan have en god dag og aften.

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥