torsdag den 11. juni 2009

Give-away...


Min seneste krea-produktion omfatter disse små "Se min kjole" bøger, den findes også i drengeversionen "Se min skjorte" Jeg giver et stk. "Se min kjole" og et stk. "Se min skjorte" væk, fordi jeg synes de er så søde med de små prinsesse og prinse-tegninger... Der er kun lige brugt de farver som det pågældende vers omfatter, for ikke at forvirre små hoveder. Bøgerne er tænkt som en sjov hjælp, til indlæring af farver for børn i alderen 0 - 4 år... Bøgerne har kraftige sider og er laminerede så de kan tåle små fedtede fingre. Jeg udtrækker vinderne om en uge...så smid din kommentar, hvis du er interesseret i sådan en lille bog, måske du så også lige skal gøre opmærksom på om du vil have drenge eller pige versionen...

5 kommentarer:

 1. Hvor er de fine, Kirsten - de vil bringe lykke til en lille dreng eller pige - hvis jeg skulle ønske mig - tjaa, det er svært at vælge, for det er ikke til at vide hvad det første barnebarn bliver for en slags, når nu engang .... ;-)

  SvarSlet
 2. Det ville være rigtig dejligt med sådan en fin lille bog til en pige. Er lige - 8 mdr. siden- blevet mormor til en lille Lærke. De ser meget fine ud dine små bøger. Ha´en dejlig week-end.

  SvarSlet
 3. Jeg vil gerne have en til en pige....

  SvarSlet
 4. Superfin idé...og flot udført! :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er de fine! Jeg er meget interesseret i en drenge-version ;-) Ha' en dejlig mandag - og tak for din søde kommentar på min blog!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥