fredag den 28. marts 2014

Gækkebrev med sol og sommer...

Hvem elsker ikke sol og sommer? Jeg gør i hvertfald og jeg kender en kvinde som også gør det...hun elsker i øvrigt også at campere...
Nu er jeg ikke den store campingfan...jeg er mere til vandreture med et lidt mere primitivt islæt, men det forhindrer mig jo ikke i, at anerkende at andre elsker campinglivet...
Et gækkebrev med campingvogne oversteg trods alt, på trods af gode intentioner, min krea- kunnen så gækkebrevet til campingkvinden fik et lidt mere overordnet tema...nemlig solen.
Et gækkebrev med sole i flere størrelser og udformninger blev klippet med min gode silhuetsaks med lidt hjælp fra min gode hobbykniv....et gult stykke gavepapir blev limet på bagiden, en vintergæk blev placeret på gækkebrevet og så var det ellers klar til at sende...Gækkeverset lyder:

Du elsker sol og sommer
snart campingsæsonen kommer
Du får et gækkebrev med sole
Det kunne også have været med liggestole...
Mit navn det står med campingvogne, for til sommer skal du rigtig "dovne"

Må din fredag blive fyldt med sol og sommer...eller som minimum, sol og forår!

2 kommentarer:

 1. Kære Kirsten
  Hvor er det nogle fine gækkebreve du har lavet med skønne 'gækkebrevs-digte'. Virkelig fint med så personlige gækkebreve og udført så sirligt.
  God weekend - og bedste tanker herfra, Christine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Christine: Tak...det er sjovt at lave personlige ting...og også sjovt at finde på versene...Også god weekend til dig!

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥