torsdag den 23. januar 2014

Brevstempler...

Måske tror du at jeg har været bortført af et rumskib og bragt til en anden planet og først for nylig er vendt tilbage...men det er nu slet ikke tilfældet.
Jeg har taget en blogpause... men nu tror jeg at bjørnen er kommet ud af hiet, for det er jo det vi gør, vi bjørne, en gang i mellem...altså går i hi.
Den anden dag fik jeg en bekymret mail fra en trofast læser der gerne ville vide om jeg var syg siden jeg slet ikke har ladet "høre" fra mig så længe. Nej, nej jeg er ikke syg og er frisk som en havørn!
En gang i mellem mister jeg altså lysten til bloggeriet også fordi meget af det der før foregik i blogverdenen nu foregår på Facebook og Instagram...
På en eller anden måde finder jeg vel også et niveau for bloggen her. Tanker om at lukke den har kun lige kortvarigt været under overvejelse, men jeg nænner det altså ikke...den er jo sådan lidt mit hjertebarn og så må mine læsere leve med, at jeg "falder ud" en gang i mellem. Og Bjørnemor skulle jo nødigt gå hen og give bjørnemor stress...
Nå - ikke mere om det - Nu til noget helt andet
Jeg har skåret mig nogle forskellige brevstempler. Stemplerne kan naturligvis bruges til at stemple på breve. Det er jo stadigvæk ganske vidunderligt at få et gammeldags håndskrevet brev. Jeg tror nu også sagtens jeg kan finde anvedelse for stemplerne til andre formål..
Stemplerne er skåret med en hobbykniv i henholdsvis viskelæder og noget vinylagtigt gulvbelægning, hvor der er en tynd skumbagside på.


 
 

11 kommentarer:

 1. Dejligt at du stadig kigger ind - men du har ret... Skal man være helt med skal man omkring en del forskellige medier efterhånden

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret og valg betyder også nogen gange fravalg...og så er det jo godt at der ikke "sker" noget ved at "falde ud" en gang i mellem...

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Jeg synes der er mange der falder fra, jeg er heller ikke selv for god til, at få skrevet indlæg, der er jo så ment med facebook ,men jeg har heller ikke lyst til at slibe bloggen helt .Rigtig fine brevstemler du har lavet.
  Kan du have det godt og nyd den kommende weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Conny...det er nemt med FB og det er jo også nogen gange sådan lidt de samme mennesker man "snakker" med. Men bloggen opgiver jeg ikke! Også god weekend til dig!

   Slet
 4. Sådan er det også hos mig....flere "udfald" men jeg stopper ikke med at blogge, for det er sjovt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jg tror også vi bloggere lige skal finde vores ben at stå på...der er jp mange platforme og det der før var hot på bloggene er overtaget lidt af FB...Jeg tænker på at for år tilbage viste vi jo alle, fra og til, vores frokost frem og det er jo det man gør på FB n om dage...for eksempel...

   Slet
 5. Dejligt du er tilbage på sporret igen, men udfald skal der vare plads til, dem har jeg også :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Camilla...Skønt at vide at der er andre end mig der har det ligesådan...

   Slet
 6. Dejligt at have dig tilbage, jeg nyder dine indlæg - og det gør ikke noget, hvis der er langt imellem.
  Jeg er også på både Facebook og Instagram, men det er bloggen, jeg nyder mest
  Sikke fine stempler, det er da smart at bruge gulvbelægning

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja bloggen er og bliver mit hjertebarn...måske også fordi FB og Instagram er så flygtige medier, måske er det også derfor det er disse platforme der tager over når man ikke har så meget overskud. Tak for dine pæne ord!

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥