lørdag den 16. marts 2013

Påskekyllinger...


Jeg har vist i samme forbindelse sagt det før: Jeg genbruger normalt ikke mine indlæg, undtaget dette her...for jeg genbruger modellen hvert eneste år til påske. Fordi, enten er dem fra sidste år blevet krøllede eller også har jeg givet dem væk!
Jeg viser dem her i to forskellige farver, men det er jo kun fantasien der sætter grænser. Men min favorit er og bliver solsorten...Sidste år prøvede jeg at lave dem i avispapir, hvilket blev sjovt og knapt så påskeagtigt, men der er vel heller ingen der har sagt at alt til påske skal være gult!

Klippeark hvor strimlerne til fuglene er tegnet op, finder du her Print på kraftigt papir eller karton og klip eller skær strimlerne ud..næbbene skal selvfølgelig klippes/skæres i en anden farve.
Anvisning på hvordan du laver fuglene og et diagram med mål hvis du selv vil måle ud, finder du her, desværre er diagrammet noget fortegnet, men der er små tegninger der viser hvordan man limer fuglene sammen. Et lille tip er, at bruge små stykker selvklæbende tape til at lime fuglene sammen med. Hvis du bruger almindelig lim kan de godt finde på at "springe op igen" ellers skal de i hvert fald stå med en klemme på indtil limen er tør...
God fornøjelse!

8 kommentarer:

 1. Jeg har mine solsorte fremme allerede og skal vist have lavet lidt nye påskekyllinger ... Har sagt det før..men igen..tak fordi du deler :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne: Mine solsorte står også fremme og jeg har lige "lagt i kakkelovenen" til de gule... Fine fugle skal deles synes jeg!

   Slet
 2. Fine påskekyllinger - jeg synes, det kniber med at finde påske-humøret i år, men påsken falder jo også tidligt og vinteren varer længe.
  en rigtig sød trøje du viste i dit sidste indlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Randi: Jamen viteren er jo heller ikke slut endnu...eller også er den bare begyndt forfra...her kunne eg da godt tænke mig lidt forår!

   Slet
 3. Fine fugle :-) Jeg er vist også mest til solsorte-modellen

  SvarSlet
  Svar
  1. Dorte: Solsortene er så søde...jeg har dem også fremme til jul...men de er nu også fine i "tossede" farver

   Slet
 4. Den genudsendelse er altsaa ogsaa det hele vaerd. De er bare saa soede!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥