torsdag den 27. september 2012

Den slidgigt-ramte tommelfinger protesterer...

Den slidgigt-ramte tommelfinger protesterer, men jeg "overhører" protesterne indtil videre. Jeg fik sådan en lyst til at hækle en stak små farverige blomster...så kan jeg vel stoppe når protesterne bliver for højlydte...
Glædelig torsdag til dig derude...


14 kommentarer:

 1. de er så fine ♥
  håber tommelfingrene "opfører" sig ordentlig så længe du ønsker
  knus og go torsdag

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne: Den skikker sig nogenlunde ind til videre...og det er heller ikke lige slemt hver dag...blomster vil jeg hækle uanset om det gør ondt eller ej...

   Slet
 2. Ja, det er s.. Træls med de tommelfingre - min tror også det er den der bestemmer - men nej

  Hvor er de fine de blomster

  SvarSlet
  Svar
  1. Mariannel: Nej vi lader os nemlig ikke kyse af tommefingergigt!

   Slet
 3. Hvor jeg kender det med de tommelfingre, Kirsten.....men de skal da ikke bestemme, skal de ej, det vil vi ikke finde os i ;O))
  Ha' en god torsdag.
  Knus Majbrit :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Majbrit: Niks...det er os der bestemmer og ikke "de dumme" fingre...

   Slet
 4. Hvor er de fine. Er der en bestemt opskrift du følger ?:)God dag til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Elisa: Næ der er egentlig ikke nogen opskrift...men jeg vil gerne skrive den ned næste gang jeg hækler en blomst...så opskrift følger en af dagene!

   Slet
 5. De er rigtigt søde - har du en hækelnål med et ordenligt skaft. Eksempelvis disse ergonomiske hækelnåle: http://www.stofogsy.dk/Garn/Strikkepinde-haeklenaale/Clover-haeklenaale.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Camilla: Ja jeg bruger faktisk kun Clover...men tommelfingerens rodled har været gigtramt længe...Tak for din omsorg!

   Slet
 6. Hvor er de flotte... hva skal du bruge dem til???

  SvarSlet
  Svar
  1. cs: Øh...jeg tror en del af dem skal på hårspænder...de ser søde ud i småpigernes hår...et par stykker af dem skal vist pynte på et par brune pigestøvler som pigen vist ikke synes er pigede nok...Ellers kan man jo også bruge dem som pynt på en gave..

   Slet
 7. Skønne skønne blomster. God bedring med tommelfingeren. jeg får Dolol + 2 pamol hver dag for mit slidgigt knæ. Og vi VIL jo sy,hækle,strikke eller lave, hvad vi nu får lyst til.
  Torsdagshilsen fra Kirsten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kirsten: Jeg er endnu ikke nået dertil, at jeg dagligt får medicin, men kun ved behov. Men det kan faktisk godt være svært at vurdere hvornår behov er behov...så måske var det en ide at tage medicinen dagligt..hm...tror måske jeg skal prøve at tale med lægen om det!

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥