lørdag den 15. september 2012

August bogen...

Selvom augustbogen er prydet med et dejligt savanne aftryk med tilhørende zebraer...så er det jo ikke ligefrem tropiske temperaturer der har præget august...men alt i alt synes jeg den har været udmærket og man kan jo heller ikke gøre så meget ved det, hvis man er utilfreds...


Halvdelen af september er gået og posten med augustbogen er udeblevet...men sent er bedre end aldrig.
Der har været gang i trykkeriet i august, mestendels i farver og trykemnerne har været blomster i mange forskellige former. Specielt solsikketrykkene, som jeg også har lavet i sort/hvid har optaget mig en del...
Lidt juletræer er det også blevet til, man kan jo ikke starte i for god tid vel?
Ellers er det haven der har måttet holde for, og betonstøberiet har også været en stor del af augusts fritidssysler...
Ind i mellem er der en stribe med Garfiled, i denne har Garfield klippet det nederste af Haralds bukser for at bruge det som pandebånd...lige min form for humor!
Et lille udsnit af augustbogens sider:

4 kommentarer:

 1. Skønne blomster tryk:)God lørdag til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Elisa: Blomster er altid dejlige enten det nu er tryk eller in natura!

   Slet
 2. Er helt vild med dine tryk af blomster - de er bare så fine. De kan jo også laves på stof...
  Også dine betonskåle med solsikker er smukke i deres rustikke udtryk. Jeg bruger finbeton (klar til blanding med vand). Og har måttet lære på den hårde måde, hvordan det befatter sig med beton og fugtighed i forhold til hærdning... og så dét dér med tålmod... suk :-)

  SvarSlet
 3. Dorit: Tja...det der med tålmod har jeg også fået lært...på den hårde måde og det med fugtighed og alt det andet som man lige skal lære omkring beton...Blomstertrykkene tror jeg aldrig jeg bliver færdige med og snart bliver det stof det kommer til at "gå ud over"

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥