De smukke sorte belugalinser hører til blandt mine absolutte favoritter inden for linser...Belugalinserne er også rigtig dejlige som spirer: Et par håndfulde linser sættes i blød natten over, vandet hældes fra, linserne kommes i en sigte, eller en skå (der må helst ikke stå vand i bunden af skålen) og der lægges låg eller en tallerken over...Linserne skal stå mørkt, eksempelvis i et skab. Linserne skylles et par gange om dagen... og efter to dage kan man begynde at spise af dem...Fantastisk at man kan "gro" mad blot med et par håndfulde linser og lidt vand...
Go' tirsdag til alle derude...
Nu MÅ jeg altså have fundet en ny spirebakke...., den jeg købte i 70´erne er gået til, desværre:(
SvarSletMin er også gået til...jeg bruger en sigte indtil videre...
SletDet er godt nok mange år siden, jeg har dyrket bønnespire i køkkenskabet, måske jeg skal prøve igen :-)
SvarSletDit billede giver i alle tilfælde lyst til det :-)
Randi: Jamen så er det da bare med at komme i gang...Og spirer smager jo dejligt...
SletOgså min favorit linse - kan godt li den kogt lidt mindre end anbefalet .
SvarSletGad vide hvor min gamle spirebakke er blevet af?? Hmm, men uanset skal der spires :)
Tak f
For at huske mig på spirens lyksaligheder .
Marianne
Mariannel: Jeg kan også godt lide når der er lidt bid i en linse...udkogte linser er ikke noget hit her, altså lige bortset fra røde linser til linsesuppe...
Slet