fredag den 6. april 2012

Påskepynt...

Hvis jeg sagde at jeg ikke havde noget påskepynt...ja, så ville det være en lodret løgn!
Men egentlig er jeg slet ikke så vild med påskepynt...I hvert fald har jeg et lidt mærkeligt ambivalent forhold til påskepynt og grænsen mellem hvad jeg synes er pænt og hvad jeg synes er gyseligt er lidt diffus...
Der er stadig en del ting i påskekassen som helt klart får lov til at blive liggende  deri, enten fordi det er grimt, er blevet umoderne på den ufede måde eller som jeg simpelthen ikke gider se på.
Jeg er vild med at lave fjollede og lidt sære kyllinger, men mest af alt, er jeg vild med at dekorere påskeæg, som i min optik er udpustede hønseæg/dværghønseæg.
Rent faktisk har jeg slet ikke dekoreret påskeæg i år...men påsken er jo heller ikke forbi endnu og jeg har da en bakke med 30 udpustede hønseæg stående klar til, hvis ånden....eller nærmere, hvis jeg ved et mirakel skulle få lidt tid i overskud...
Heldigvis har jeg hus i tre etager, så når "pyntemenageriet" fordeles på alle tre etager, er det nu ikke så voldsomt, som billederne ellers kunne antyde...

God Langfredag til alle, håber på milde vinde og solskin til alle!

8 kommentarer:

 1. Gud hvor er dine grønne kyllinger/ænder på øverste billede skønne! Fed farve!!!

  SvarSlet
 2. Mit forhold til påskepynt er som dit. I år har vi dog givet den hele armen. (fik jo 24 plyskyllinger med farvede stråhatte som bare måtte bruges) Hytten er pyntet efter alle kunstens regler og i alle regnbuens farver - meget utjekket - men morsomt med påskegæsternes reaktion. Rigtig god langfredag til dig :)

  SvarSlet
 3. Sikke fine ting der er i dine påskegemmet - sidste år fik jeg lavet en del - i år ! Ikke noget endnu,. Men som du skriver. Påsken er jo ikke ovre endnu ;0))
  Rigtig god påske

  SvarSlet
 4. Fine bilder av påskepynten. Jeg tror jeg så noen favoritter der også - de grønne:))

  SvarSlet
 5. Dorthe: Ja, de er dejlige (Fra Penny Lane i Ålborg)...

  SvarSlet
 6. Citronmoster: Nogen gange må man gerne gøre det lidt overdådigt...påske er jo ikke så lang at man når at blive rigtig træt af det!

  SvarSlet
 7. Mariannel: Sidste år fik jeg lavet rigtig meget...i år tror jeg ikke det bliver til mere end det jar gar lavet, nemlig ingenting, men det bliver jo også påske til næste år...så mon ikke vi "overlever"

  SvarSlet
 8. Ulla-Bella: De grønne er skønne...jeg har fået dem af min datter, der selv har et sæt i orange...de er også mega søde!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥