onsdag den 19. januar 2011

Vandstanden har normaliseret sig!


Den anden dag var "baghaven" oversvømmet, men nu har vandstanden normaliseret sig og bækken liger sig selv igen...
Vi kunne faktisk ikke forstå, at der blev ved med at være så meget vand, fordi bækken lige i nærheden stopper og føres gennem nogen store rør til rensningsanlægget... Da naboen og Jan gik ned for at kigge på "sagerne" viste det sig, at risten der sidder i det første rør var stoppet til... Da "de herrer" havde renset risten for grene og andet affald, gik der kun nogen ganske få timer inden søen var væk!

8 kommentarer:

 1. nej hvor godt at I fandt frem til årsagen....og tænk at det så går så hurtigt....godt med tænksomme mennesker.... :O)

  SvarSlet
 2. Ulla-Bella: Ja jeg var også lige ved, at tro, jeg skulle investere i en båd!

  SvarSlet
 3. Anita: Det var helt utoligt at opleve. Man kunne ligefrem se vandet forsvinde...Nu er rørerne som vandet ledes væk i, omkring 1,5m i diameter så der løber jo en del vand i gennem...Men det var alligevel fantastisk at være vidne til... Tør slet ikke tænke på hvad det kunne have endt med hvis ikke mændene var gået ned for at kigge på det!

  SvarSlet
 4. Har fulgt lidt med i nyhederne og set, at mange i Danmark kæmper med vand. Godt vi har en husbåd i Danmark - den følger trods alt vandstanden :-)
  Det var godt at I tjekkede.

  SvarSlet
 5. Det er nu dejligt at se jorden igen.

  SvarSlet
 6. Fru Olsen: Det var da lige ved at vores hus var blevet til en "husbåd"

  SvarSlet
 7. Eva: Ja jeg synes nu også det er bedst at det er er "dry-land" også er det!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥