fredag den 7. januar 2011

Skål af smeltede Hama-perler...

Jeg har flere gange set skåle lavet af Hama-perler rundt omkring ...Eksempelvis her, hvor der også er en fin vejledning.
Da en af mine kollegaer i går sendte en MMS med en perleskål, ja så måtte jeg da også lige prøve... Jeg har bare hældt Hama perlerne i en ildfast skål og rodet dem lidt op ad kanten... Men, hvis jeg nu havde givet mig lidt mere tid, og stablet perlerne ville resultatet måske have været lidt mere sirligt og ensartet... Det prøver jeg, når tiden er til det!

19 kommentarer:

 1. har også disse skønne perle skåle på min to do liste :) skønne er de og øvelse gør jo mester :o)
  kh♥

  SvarSlet
 2. Marianne: Ja, det har du ret i...jeg tror det skal prøves i den sirlige version her i weekenden...

  SvarSlet
 3. Det var da en sjov ting, og nemt ser det ud...måske det skulle prøves af ;-)

  SvarSlet
 4. Sådan én vil jeg altså også snart prøve at lave. De bliver så fine og så ser det ret nemt ud. Mon ikke også det er noget børnene kan være med til?
  Kh Tina

  SvarSlet
 5. Den er blevet en rigtig flot skål.
  Jeg var lige omme for, at kikke der er mange fine ting man kan lave.
  Kan du have en god dag.

  SvarSlet
 6. Jeg kan godt lide det lidt tilfældige look. Meget sød skål.

  SvarSlet
 7. For en flott blogg du har! Her var det utrolig mye flott inspirasjon!!!
  Skal ta med meg mange av ideene, bl.annet eplet videre. Jobber i barnehage, og tenker dette kan lages der!

  Flott skål du har laget! morsom og fargerik!

  SvarSlet
 8. Ikke for at være lyseslukker, men er du klar over, at det er sundhedsskadeligt at smelte Hama-perler? I daginstitutioner må man ikke smelte dem i rum, hvor der opholder sig børn!

  SvarSlet
 9. Sorry, jeg håber ikke, at jeg er løbet med en halv vind, men det er hvad jeg er informeret om for et par år siden i mit fagblad, Børn og Unge (pædagogernes)Nu har jeg prøvet at finde oplysninger, men det er sørme lidt svært, selvom Panduro Hobby burde have Datablade på alle deres materialer, kan jeg ikke finde det. Nu har jeg skrevet til dem, og så må vi se.Jeg har lige set at H.V. har det i bladet i denne uge!!

  SvarSlet
 10. Majbrit: Ja de er fine og ret nemme at lave...

  SvarSlet
 11. Tante Tit: Jo måske børnene kan være med til at lave dem...der er en del tvivl om det er sundhedsskadeligt...jeg ved ikke rigtig...

  SvarSlet
 12. Conny: Jaden er fin og med mange farver...Der er rigtig mange ting på Frøken Sirligs side...

  SvarSlet
 13. Ulla-Bella: Ja farverig kan man vist godt kalde den!

  SvarSlet
 14. Eva: Ja tilfældigt look det har den da!

  SvarSlet
 15. Tulip: Tak for de pæne ord...god fornøjelse med æblet!

  SvarSlet
 16. Karen silleman: Du er bestemt ingen lyseslukker...faktisk har jeg selv tænkt på at jeg ikke ville lave sådanne skåle sammen med børn. Det lugter ikke særlig godt og selv om fabrikanten siger det er ufarligt plast så ved jeg ikke rigtig.... Jeg tror ikke det er særlig sundt. Det anbefales, at man lader være med eks. at laminere i samme rum, som børnene opholder sig, så mon ikke man skal lade tvivlen komme børnene til gode og lade være med at lave det sammen med børn!

  SvarSlet
 17. Karen: Jeg synes vi indtil videre skal lade tvivlen komme børnenne til gode... Jeg har skrevet til fabrikanten i fredags, for at få et uddybende svar, da jeg ikke rigtig kan finde ud af andet end, at perlerne er fremstillet af ufarligt plast...men ikke hvilken plasttype der er tale om...

  SvarSlet
 18. Dejligt at du optager det positivt! Jeg har ikke fået svar endnu, men min mand fandt et brev fra dem (?) hvor de bedyrer at det er gennemtestet og ikke er farligt! Jeg tvivler også!På min SFO stryger vi kun perleplader når børnene ikke er der, og så lufter vi ud. Karen

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥