tirsdag den 30. november 2010

Ulla-Bella inspireret advendtsdekoration .....


Inspirationen til årets advendtsdekoration er fundet hos Ulla-Bella... Jeg er garanteret ikke den eneste, der ikke lige har fået den lavet "til tiden" Men nu er den, ud fra devisen: Bedre sent end aldrig, lavet.!
Hvis du ikke i forvejen kender Ulla Bellas blog skulle du skynde dig at klikke ind på den, Ulla-Bella laver de smukkeste og fineste finurlige ting...Lige sådan nogen ting, som jeg elsker at blive inspireret af.
Jeg har brugt forskellige rengjorte konservesdåser, lidt restestof og lidt blonder og zig-zag lidser og så'n.
Tallene som er sådan nogen af pap, jeg egentligt havde tænkt mig, at bruge dem som skabelon til noget trykkeri-hejs, som jeg ikke lige kunne få til at fungere. Nu har jeg bare lagt dem på  kanten af fadet og der tror jeg bare de bliver liggende...Jeg synes det ser fint og lidt anderledes ud.

9 kommentarer:

 1. Den er meget smuk, synes jeg :)

  SvarSlet
 2. Så flott den er:) Jeg synes også at tallene skal få ligge slik de gjør nå, der passet de bra. Hyggelig at du linker til siden min, og takk for de flotte ordene, sånt blir man glad av:)

  SvarSlet
 3. mette b: Jeg er også godt tilfreds med den...

  SvarSlet
 4. Ulla-Bella: Tak for dejlig inspiration, synes det er en rigtig dejlig blog, du har!

  SvarSlet
 5. Majbrit: Tak for de pæne ord!

  SvarSlet
 6. Den er rigtig flot, lige min smag Jeg har lige fået ,at vide man godt kan have adventsdekoration og kalenderlys selv om man er ved , at få nyt køkken og det roder(datter)så nu må jeg igang.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥