torsdag den 2. september 2010

Tirsdagsklubben!


Tirsdagsklubben er genfødt! For år tilbage, da mine piger var små, var der tirsdagsklub på skolen, det var sådan en sy/strikke/kreaklub, hvor man udvekslede erfaringer, materialer, gode ideer, eller bare hyggesnakkede. Nu er tirsdagsklubben så startet op igen, nye medlemmer er kommet til og der er bragt mange nye kreativiteter på banen...Det bliver spændende, at være med igen!

6 kommentarer:

 1. Hvor lyder det hyggeligt! Dejligt at klubben er genopstået :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder skønt, og som en rigtig god ide med sådan en klub. Det er noget jeg savner i det daglige, at have nogel tøser at snakke håndarbejde, teknik m.m. med.

  stine:)

  SvarSlet
 3. Dejlig i har fået klubben igang igen.Jeg kan læse den minder meget om "Morgenfruerne" jeg går i hver tirsdag( når jeg har lyst)

  SvarSlet
 4. Christine: Ja, jeg blev også glad da der var nogen der tog initiativet, jeg kunne selvfølgelig selv have gjort det!

  SvarSlet
 5. Stine: Ja, faktisk kan man godt savne nogen der befinder sig i samme univers som en selv. regner også med at kunne hente inspiration og selv formidle min egen til andre...

  SvarSlet
 6. Conny: Nu har vi ikke lagt os fast på navnet endnu, det kan være klubben kommer til at hedde noget helt andet, men princippet er vis det samme som jeres Morgenfruerne...sådan en klub fungerer også bedst hvis man kun kommer når man har lyst!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥