mandag den 16. august 2010

Så kan jeg godt pille den undskyldnig af repertoiret....


Telefonsælgere kan godt være svære at slippe af med...Her til aften ringede endnu en avissælger for at tilbyde mig et abonoment på en avis, jeg på ingen måder har interesse i. Jeg har gennem længere tid brugt bare at sige, at jeg ikke vil købe avisen, simpelthen fordi jeg ikke kan læse ( ikke et ondt ord om mennesker med læsevanskelighder, men det har bare været en rigtig god undskyldning) Undskyldningen har virket upåklageligt...altså indtil i aften...Hvor sælgeren påpegede, at jeg da bare kunne få en kode til nettet, hvor "folk som mig" kunne få avisen læst op... Så nu kan jeg godt pille den undskyldnig af repertoiret!
Så nu går jeg tlbage til den gode gamle med straks at sige, at det ikke har nogen interesse, uanset hvad sælgeren end disker op med af gode tilbud!

16 kommentarer:

 1. Hahahaha... det er då godt å vite at det finnes muligheter for den som ikkje kan lesa og....

  Du må nok finna på noko anna lurt til neste gong.....

  Ha ein fin kveld.

  SvarSlet
 2. Det var ellers smart så længe den gik :0)

  SvarSlet
 3. Jeg plejer at bruge den (helt sandfærdige) undskyldning, at avisen har for dårlige dødsannoncer . Det kan lukke munden på de fleste sælgere. Den undskyldning må du gerne arve.

  Men ellers tilstræber jeg at være venlig og meget standhaftig.

  SvarSlet
 4. Tja, men kan jo lige så godt sige det som det er! Man kan også nøjes med et NEJ TAK. De har ikke krav på en begrundelse.

  SvarSlet
 5. Hahaha...den var ellers go'. Utroligt at der ikke har været en vågen sælger tidligere.

  De kan godt nok være svære at slippe af med, de sælgere.

  Jeg gør som du, inden de får et ord indført har jeg takket nej :O)

  SvarSlet
 6. Hej, jeg afskyr også at skulle prakkes noget på, som jeg ikke ønsker. Det er min erfaring, at disse irriterende sælgere altid ringer fra hemmeligt nr. og da jeg ikke har venner og familie med hemmeligt nr. så lader jeg bare være med at tage telefonen, når der ikke vises nr. Hilsen Jette

  SvarSlet
 7. Jeg siger jeg ikke interesseret, på en måde de kan FORSTÅ.

  SvarSlet
 8. Eller man kan sige som jeg gjorde (da jeg var allermest led og ked af det hele) at jeg altså bare havde verdens dårligste dag og desuden ikke var interesseret i at høre om nogle tilbud... telefonsælgeren blev faktisk så sur at han smed på uden at sige farvel

  SvarSlet
 9. RuthB: Ja, nu må der en ny undskyldniing til...men godt for læsesvage, at der findes muligheder!

  SvarSlet
 10. Viollykke: Ja, den undskyldning er det slut med, den har ellers virket upåklageligt, indtil nu!

  SvarSlet
 11. Eva: Tak for tippet, den bruger jeg næste gang. Jeg prøver også altid at være venlig og standhaftig, men nogen sælgere får alligevel en til at falde i "dialogfælden"

  SvarSlet
 12. Fru Olsen: Nej jeg ved godt de ikke har krav på en begrundelse...men nogen sælgere er meget dygtige og accepterer ikke et nej tak sådan uden videre!

  SvarSlet
 13. Majbrit: Ja, det er med at få sagt fra i en fart...ellers sidder man i saksen!

  SvarSlet
 14. Jette: Ja, der står godt nok altid anionymt nummer...så det var jo også en mulighed!

  SvarSlet
 15. Conny: Ja, det er da utroligt som de kan være udholdende, de sælgere...måske man skulle lære, at lade være med at være flink!

  SvarSlet
 16. Lene: Åh, hvor jeg husker det...det var så sjovt, selv om det jo rent faktisk passede hvad du sagde. Faktisk har jeg tænkt på, at bruge formuleringen, næste gang der ringer en sælger...

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥