tirsdag den 31. august 2010

Ingefær i potten!


Denne her ingefærrod lå i Brugsens køledisk og nærmest kaldte på, at komme med mig hjem og blive plantet i en potte, og med mig hjem kom den, og i en potte med jord kom den også...og nu gror den lystigt.
Jeg synes den er vældig dekorativ... Jeg købte en rod mere, for der skulle nemlig ingefær i min wok...

9 kommentarer:

 1. he, he. Jeg har ingen anelse om hvordan en ingefær plante egentlig ser ud, med det ser meget dekorativt ud i din potte:)
  Tak for din søde kommentar om min "nye" gyngestol
  Stine:)

  SvarSlet
 2. Stine: Jeg ved heller ikke hvordan en ingefærplante ser ud...men jeg regner da med at få det at se med tiden!

  SvarSlet
 3. Jeg har forsøgt mig her i sommmer. jeg lagde den i et lille Krokusglas, det kom der ikke noget ud af. håber at se hvad der fortsat sker med din ingefærrod.

  SvarSlet
 4. Aj hvor sjovt....Jeg har prøvet med kerner fra citron og en avocado sten og begge vokser på livet løs :O))

  SvarSlet
 5. Anne: Jamen min var jo nærmest begyndt at skyde allerede i butikkens køledisk, men den ser ud til at trives fint, jeg tror dog ikke man skal overvande den!

  SvarSlet
 6. Majbrit: Jeg har aldrig haft held med avokadoerne, ku være jeg skulle prøve igen...

  SvarSlet
 7. Det tager sin tid med avocadosten, Kirsten ...... men kommer det gør den :))

  SvarSlet
 8. Majbrit: Jamen jeg har nok været for hurtig til at give op...jeg prøver igen, helt sikkert!

  SvarSlet
 9. Jeg havde nogle ingefær liggende i baggangen. De lå mørkt og varmt, skal lige love for de fik gang i at spirer. Nu har jeg plantet dem. De vokser lystigt, man skal dog passe meget på med ikke at overvande, så rådner de desværre. Har forhørt mig rundt omkring omkring planten, det skulle blive en utrolig smuk plante med smukke blomster. Om dette er sandt må tiden vise :)

  Hvis i vil prøve at dyrke en utrolig spændende spiselig plante, skal i prøve Ananas, helt præcist hvordan man gør husker jeg ikke, men jeg kan huske min far har dyrket nogle stykker. JEG BLEV OVERRASKET over udfaldet.

  P.S hjemmedyrkede ananas kan blive så store de kan spises, det er ikke som med de fleste citrus frugter, der kun udvikler små uspiselige frugter. Desuden smagte de vildt godt efter hvad jeg husker

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥