Røget camenbert...Så må camenberten vist være rosinen i oste-pølseenden!
En røget camenbert må blive afslutningen på ostetemaet der har præget indlægene i de sidste dage.
Camenberten bliver røget i sigten, i spanden på samme måde som hvis det havde været rygeost der var tale om...
Faktisk er det en ret lækker, måske lidt speciel smag...som jeg, der i forvejen er fuldstændig solgt til camenbert, synes er fantastisk...
Kirsten er 63-årig kringlet kreativ og uperfekt perfektionist.
Funderer pænt meget over meningen med det hele, og er til tider irriterende
lommefilosofisk.
Rigtig godt gift med Bjørnefar aka Silverfox...
Vi råspiser også røget Camenbert efter min mand byggede en rygeovn.
SvarSletSuper delikat.
Karen
fantastisk med sådan et ostetema! Friskosten skal klart prøves af
SvarSletKaren: Som det dog er en lækker spise...og min primitive rygeovn kan også bruges til lidt af hvert!
SvarSletPernille Frederikke: Jamen, god fornøjelse med friskosten...du vil ikke fortryde for den er rigtig god, fyldet bestemmer man jo heldigvis selv!
SvarSletTak for endnu en god idé... der absolut også må prøves.
SvarSletLyder rigtig lækker ;o)
Majbrit: Ja, det smager herregodt!
SvarSlet