Sider

mandag den 19. juli 2010

Røget camenbert...Så må camenberten vist være rosinen i oste-pølseenden!

En røget camenbert må blive afslutningen på ostetemaet der har præget indlægene i de sidste dage.
Camenberten bliver røget i sigten, i spanden på samme måde som hvis det havde været rygeost der var tale om...
Faktisk er det en ret lækker, måske lidt speciel smag...som jeg, der i forvejen er fuldstændig solgt til camenbert, synes er fantastisk...

6 kommentarer:

  1. Vi råspiser også røget Camenbert efter min mand byggede en rygeovn.
    Super delikat.

    Karen

    SvarSlet
  2. fantastisk med sådan et ostetema! Friskosten skal klart prøves af

    SvarSlet
  3. Karen: Som det dog er en lækker spise...og min primitive rygeovn kan også bruges til lidt af hvert!

    SvarSlet
  4. Pernille Frederikke: Jamen, god fornøjelse med friskosten...du vil ikke fortryde for den er rigtig god, fyldet bestemmer man jo heldigvis selv!

    SvarSlet
  5. Tak for endnu en god idé... der absolut også må prøves.
    Lyder rigtig lækker ;o)

    SvarSlet
  6. Majbrit: Ja, det smager herregodt!

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥