onsdag den 14. juli 2010

Det var også på tide...ENDELIG kan jeg fremvise knopper i mine dahlila, selv om det godt nok nogen små forsagte nogen, som jo selvfølgelig skyldes det sene lægningstidspunkt for knoldene.
Det har længe været en lidt humoristisk "torn i mit øje" at Anita har haft blomster i fuldt flor i sine, forkultiverede af slagsen...men nu er det så langt om længe blevet min tur!
Ah, inden længe skal jeg slæbe store buketter ind...tror jeg da nok!!

11 kommentarer:

 1. Velkommen i klubben :) jeg er også næsten altid for sent ude, men bedre sent end aldrig.
  God dag.

  SvarSlet
 2. Jamen, så har du så meget desto længere glæde af dem. Glæder mig til at se dem udsprunget ;o)

  SvarSlet
 3. hej Kirsten....nej hvor dejligt...nogle af mine er også stadig i knop men jeg har nu en tre planter som er sprunget ud...jeg er lige hjemvendt fra lidt ferie på Mors, så det var dejligt at komme tilbage og se planterne i fremgang.....tak for linket til min blog....jeg har lige besøgt en bekendt ( som er den som har inspireret mig til at forsøge mig udi dahlia planter og hun har en plante i blomst...men hvilken en...den var bare så flot....så jeg blev nok lidt misundelig, skal indrømmes....men dejligt med nogle knopper..så er håb forude.....glæder mig til at se dem, Kirsten....

  SvarSlet
 4. Tina: Ja, vel nok har det så...

  SvarSlet
 5. Mollymy: Jamen jeg har bestemt at næste år skal det være anderledes...men det bestemmer jeg jo hvert år, og jeg får mig så ikke snøvlet sammen til at få lagt de knolde i tide!

  SvarSlet
 6. Majbrit: Ja, det har du da ret i...Der er ikke noget der er skidt, uden at det er godt for noget!

  SvarSlet
 7. Anita: Jeg kan se at der er knopper på vej i alle planter så der er håb...det går jo ikke, at andre har noget, som jeg ikke har *smiler* Bare rolig de skal blive voldfotograferet når de springer ud!

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Jeg kommer ikke til, at slæbe buketter ind,dræbersneglene har ædt alt.

  SvarSlet
 10. Conny: Heldigvis har vi ingen af de djævle endnu...men de er desværre i nabolaget, så det er nok kun et spørgsmål om tid...

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥