lørdag den 5. juni 2010

Rod, rod og mere rod...

Sammen med "my personal IT-supporter" har jeg "udvidet" lidt i bredden og flyttet lidt om...en ny header er det også blevet til!


Ellers har jeg fået så mange gaver og blomster, at det er helt overvældende... og champange!
Tak til min søde mand og til mine dejlige piger og svigersøn. ♥
Ældstedatteren havde den sødeste lille Kimmidoll med til mig, men herudover havde hun også syet et par bukser til sin mor...jeg tager dem aldrig af igen, det er de dejligste bukser jeg nogensiden har haft...Yngstedatteren havde købt en bog til mig, af en af mine yndlingsforfattere: Helle Helle...Jeg har læst den i dag, og den var rigtig god...Helle Helle skriver jo om almindelige mennesker, hvis liv ikke er så almindeligt endda...og så er der jo også det med Helle, at det er mere det, hun ikke skriver, end det hun netop skriver, der er det interessante...

8 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig dag - du har fortjent det!!

  SvarSlet
 2. Alle os over 50 skal bare have masser af champange, når vi fylder år. Tillykke med dagen:-)

  SvarSlet
 3. Sådan en personal it-supporter ønsker jeg mig også:)

  Tillykke! Sikke mange fine gaver.

  SvarSlet
 4. Tillykke og velkommen i klubben.
  Flot header du har fået dig :-)
  Helle Helle? fuldstændig enig med dig...hun bor i øvrigt her i "min" by, det er længe siden jeg har set hende, mon hun skribler intenst på en ny bog?
  Fine gaver du har fået :-)

  SvarSlet
 5. Sarah: Tak, det var pænt sagt!

  SvarSlet
 6. Ravheksen: Nemlig, al champange i verden til dem over 50...

  SvarSlet
 7. Eva: Ja det er dejlige gaver givet af de dejligste mennesker jeg kender...Godt at have voksne børn der har lidt forstand på alt det teknik der, og som godt gider lære lidt fra sig!

  SvarSlet
 8. Anne: Uh, det ville være dejligt med en ny bog fra Helle Helle...jeg elsker at læse om almindelige menneskers liv...for der findes i virkelighededn ikke "almindelige" liv, de sker jo mange spændende ting i selv det aller meste kedelige liv!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥