tirsdag den 1. juni 2010

Hey, så bliver de små, lige pludselig de store, og de store, der før var små, er nu store...

Denne sommer byder på en voldsom udskiftning i "min" børneflok...Hestehalepigen er startet i børnehave, rottehalepigen og "den lille kvikke" skal også snart afsted. Uha, hvor tiden dog går hurtigt, og de små piger er lige pludseligt blevet store... "Den lille kvikke" er stoppet med sin middagssøvn for en uges tid siden, og i går sagde hun til mig: "Kan du huske dengang jeg var lille... og sov til middag"?
Her er traditionen, at de får en frugtpose og en madkasse, når de stopper hos mig...
Frugtposer x 3 er blevet syet, sådan lidt på samlebånd. Nu mangler der lige indkøb af madkasser til de sidste to piger, lidt svært når de begge to har Hello Kitty som foretrukne...Hestehalepigen havde Barbie som foretrukne, og sådan en madkasse var heldigvis "på lager" i min gavekasse.

4 kommentarer:

 1. Det er dejligt at sende dem godt afsted. Da jeg var dagplejer lavede jeg en lille fotobog med billeder, tegninger og et par ord fra mig, som børnene fik med. Jeg tror på, at det er godt at have lidt spor med fra en god tid.

  SvarSlet
 2. Hej KirstenK
  Det må være lidt hårdt, når der er så stor udskifning på en gang.Det må også være dejlig, at få en gave af Kirsten, inden man starte i børnehaven.

  SvarSlet
 3. Eva: Jeg ved det er rigtig godt med masser af "spor" fra ders tid i dagplejen...Her laver vi "Barnets bog" som dokumentation for læreplaner...men den er nu også så meget andet fotos, små historier osv...I hvert fald elsker de den bog over alt på jorden netop fordi det er deres egen bog...

  SvarSlet
 4. Conny: Ja, det er lidt hårdt når så mange af gangen skal afsted, men det er jo sådan det er det "liv" der...lur mig om ikke der står nye emner på ventelisten!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥