torsdag den 1. april 2010

De første anemoner...


Jow, jow den er god nok, de første anemoner er på vej, så godt og vel...Om føje tid er skovbunden hvid af de smukke forårsbebudere... En tur i skoven, denne her, som ligger tæt på mig, er nærmest en eventyrskov. Bækken snor sig gennem skoven, kantet med gamle krogede mosbegroede træer, og med en lille smule fantasi, kunne man nemt forestille sig at møde Frodo og co... Rigtig god skærtorsdag til jer derude i bloglandet!

4 kommentarer:

 1. Kære Kirsten,

  Ja, tænk en gang, at anemonerne er på vej. Hvem havde troet det for blot få uger siden, da sneen dækkede landet? Men den er go´ nok. Det skal nok blive rigtigt forår i år også.

  SvarSlet
 2. Claus: Ja, nu tror vi på at foråret er på vej. Anemonen er vel nok en af de skønneste forårsbebudere der findes...

  SvarSlet
 3. Hej Kirsten !

  Jeg var i skoven igår sent..ved 19-tiden...lige inden solen gik ned...og vi snakkede netop om den dejlige tid, hvor skoven er dækket af anemoner...men vi så ikke nogen...vi kiggede dog heller ikke efter tegn på dem i skovbunden, men det gør vi nok nu...vi snakkede om at der var mange rådyr, der vist spiser anemonerne....synes at have læst et sted, at der var færre anamoner netop på grund af en fremgang i antallet af rådyr.....men jeg glæder mig til at se skovbunden hvid af anemoner....og det er en mærkelig fornemmelse i år, at vi går fra næsten isdækket vinter og lige ind i foråret...men skøønt.....

  SvarSlet
 4. Er der allerede Anemoner,så skal jeg vist en tur i skoven ,jeg ved godt man ikke må, men jeg vil så gerne have Anemoner, under træerne oppe ved sommerhuset.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥