onsdag den 3. marts 2010

Vitaminopgradering...


Måske kan en farverig frokost lyse lidt op på en grå dag, om ikke andet så kan det vel betegnes som en vitaminopgradering, måske vitaminerne kan afhjæle den ru hals og den løbende næse...
Det er en gazpacho-agtig suppe, med lidt kogt broccoli, bare for det ikke skal blive alt for sommmeragtigt...
Jeg lavede min suppe af: 1 rød og en gul peberfrugt, 4 henkogte tomater uden skind, 1/2 agurk uden skræl, og kernerne skrabet ud, lidt olivenolie, meget hvidløg (øh, var to fed for meget...nej vel!) en teske vineddike og lidt vand, desuden røg der også en udblødt skive toastbrød uden skorper i skålen. det hele blev blendet godt sammen, hvorefter jeg stillede suppen i køleskabet et par timer. Egentlig skal sådan noget suppe vist gerne stå og trække noget længere, men jeg kunne altså ikke vente længere, og desuden var det altså også frokosttid... Lidt kold broccoli fra gårsdagens aftensmåltid røg oven på suppen, og så var det  med et lidt internt udtryk: "Ind i skuffen med det"

2 kommentarer:

  1. uhm ! kirsten...det kan jeg ikke stå for...ser dejligt ud smukt ud...det får mine tænder til at løbe i vand...uhm !

    SvarSlet
  2. Anita: Ja, det er dejligt når mad både ser godt ud og smager godt. Jeg ved ikke hvorfor jeg lige pludselig fik lyst til en "sommerret" men jeg havde faktisk helt glemt hvor godt gazpacho smager!

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥