fredag den 5. marts 2010

Må vi så lige be' om kammertonen?


Filosoffen bringer på sin blog, omgangstonen på internettet, og måske specielt kommentarer på blogs og lignende, på bane. Nu er jeg ikke sart, langt fra... Her ryger af og til en finke af fadet og lidt mere til...men jeg synes faktisk man skal holde sig for øje, at bruge en almindelig høflig omgangstone, også på internettet...Hvis du vil læse eksempler på hvordan, jeg synes, man ikke bør kommentere så læs her... jeg grinede en del da jeg læste kommentarerne på JP, men det var nu mest fordi mine tæer krummede sig så meget, at de kildede mig under fødderne! I virkeligheden, er det ikke noget at grine af, fordi fokus ret hurtigt fjerner sig fra indholdet af indlægget, og kommentarerne bliver sarkastiske og hånlige på den ufede og ikke humoristiske måde...
Alle har selvfølgelig ret til at ytre sig, men i et "offentligt forum", må man kunne forvente, at meningstilkendegivelser foregår på en ordentlig og sober måde. Meninger dannes naturligt på baggrund af egne forudsætninger og, at verden ses udfra egen optik, er der ikke noget mærkeligt i, men derfor er det stadigvæk ikke ok at "gå efter manden fremfor bolden"
Jeg gjorde lige en lille hurtig, ikke særlig tilbundsgående og udokumenteret statistik på kommentarerne, på forskellige musikrelaterede sider på You Tube, hvor kommentaren: "Fucking moron" stavet på et utal af måder, så ud til at være den mest anvendte...Me not like.. Må vi så lige be' om kammertonen?

2 kommentarer:

  1. Naturligvis, fru Kammerherreinde. :)

    SvarSlet
  2. Tina: Godt du er enig, retfærdigvis er det nu ikke det store problem i de "blogkredse" jeg færdes...

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥