torsdag den 4. februar 2010

Verdens bedste mor...


I går lå der et brev, og en lille gave i min postkasse, fra den ene af mine yndlingsdøtre... Til verdens bedste mor, skrev hun...hvilket fik mig til at tænke på, at vi i vores familie ikke hører til dem, der går og siger "Skat" og "Jeg elsker dig" i tide og utide...så "Til verdens bedste mor" må siges at være noget nær den største kærlighedserklæring i en familie der praktiserer det filosoffen kalder "Tuff loving"
"Tuff loving" lyder måske nok lidt paradoksalt, men skal forstås på den måde, at der overhovedet ikke er tivivl om vores kærlighed til hinanden, men at kærligheden simpelthen ligger fast underforstået og indbygget i vore relationer. Faktisk kan vi, indbyrdes, være ret hårde ved hinanden, men tvivl om, at vi elsker hinanden, er der ikke!! Egentlig synes jeg, det er vældig befriende, at det ikke hele tiden er nødvendigt, at bekræftige, og erklære vores kærlighed til hinanden, hvilket selvfølgelig fordrer, at kærligheden implicit ligger grundfæstet i relationen... Måske lyder det som noget volapyk, men jeg ved i hvet fald, at der er mindst fire personer der forstår det...Lur mig, om jeg får "på puklen" for det her lidt sentimentale indlæg....
God "Tuff loving" torsdag til alle derude...

6 kommentarer:

 1. Kirsten.
  Det er et rigtig godt indlæg du har skrevet og for mig er det ikke vollapyk, jeg forstå godt hvad du mener.Det er et par dejlige piger du har, jeg har besøger deres blogge nogle gange.

  SvarSlet
 2. Heller ikke volapyk her hos mig :-)

  Her bruges heller ikke de store arm-bevægelser når vi siger "store" ting til hinanden...men når jeg siger Ditz til Ditte, så ved hun at det dækker over alle de usagte ord..ligeledes til Jevver (Jeppe)
  :-)

  SvarSlet
 3. Arj hvor dejligt!
  Og jeg er helt med på filosofien "tuff loving". Altså bare rolig, det er da slet ikke noget volapyk der!

  SvarSlet
 4. Conny: ja, det er dejlige piger jeg har, forskellige som dag og nat, men det tror jeg egentlig søskende mange gange er...

  SvarSlet
 5. Anne: Dejligt at høre der er andre der har det på samme måde...

  SvarSlet
 6. Berliner brosten: Godt du forstår filosofien bag tuff loving, for det er nemlig ikke volapyk, tværtimod!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥