lørdag den 13. februar 2010

Tændstikæsker...

For øjeblikket klippes og klistres der nærmest på alt hvad jeg kan komme i nærheden af...så tændstikæskerne på lysbakkerne har også fået en tur...  Og ja, jeg exellerer stadig rundt i gavepapiret fra jul, og hvad jeg ellers kan finde på hylderne. Jeg har nemlig lavet en aftale med mig selv om, at der ikke må indkøbes noget af krativ karakter!! Selvfølgelig er der i denne regel, som i alle regler, undtagelser: Hvis det er noget der er meget vigtigt, eller hvis det er til en gave, og så den vigtigste undtagelse: Hvis jeg løber over et rigtig godt tilbud af en eller anden art...Og det gør jeg jo nok, he he. No go for indkøb, gælder også garn og stof... Ved ikke lige hvordan jeg skal få hold på abstinensene i den retning, men det finder jeg vel ud af hen ad vejen...

6 kommentarer:

 1. Tændstikæsker giver minder. Min farmor var egentlig ikke den kreative type. Hun samlede tændstikæsker til os børn, som vi kunne bygge af. Mange tændstikæsker. Vi byggede færger, huse...., ja alt muligt. Og så forestillede vi os, at vi rejste. Så lidt kreativ var hun jo, uden glitter og lim.

  SvarSlet
 2. Eva: Skøn "historie" Jeg har også bygget af tædstikæsker som barn, bla små dukkekomoder...

  SvarSlet
 3. Dejlige tændstikæsker.

  Vi to må holde sammen - jeg har nemlig også en aftale, med fruen selv, om at jeg kun må købe garn, stof og andet kreativt, hvis det skal bruges i forbindelse med noget jeg allerede har - d.v.s. garn hvis det skal strikkes sammen med noget jeg allerede har - lynlåse, knapper, foer o.a. til syning.
  Idag snød jeg lidt - købte 2 viskestykker der skal broderes på - og dog - jeg har jo broderigarnet. ;o)
  I sidste uge snød jeg dog helt, da jeg sendte bud efter et broderikit i England. Jeg har 2 andre gange oplevet at når jeg var klar til at købe nyt - var kittet udsolgt/udgået.
  Jeg glæder mig til at følge med i hvad du tryller frem af dit lager.

  Glædelig fastelavns-søndag.

  SvarSlet
 4. Det er rigtig flot det du har fået lavet.Jeg har en aftale med mig selv ang. garn, lige nu strikker jeg sokker af raster, smukke er de måske ikke,men bare de varmer.
  Kan du have en god søndag

  SvarSlet
 5. Marianne: Ja, den er ikke nem at overholde den der aftale, men indtil videre har jeg ikke "trådt ved siden af"

  SvarSlet
 6. Conny: Sokker af rester synes jeg nu altid bliver fine...og varmer det gør de under alle omstændigheder!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥