mandag den 8. februar 2010

De fire verdenshjørner...

Lige om lidt springer min "De fire verdenshjørner" ud, ganske vist lidt forsinket, men det er åbenbart dette løgs cyklus, for sidste år var det på samme måde...For første gang er det nemlig lykkedes mig at "oversomre" et amaryllisløg... Det skulle efter sigende ikke være så svært, men det er altså første gang jeg har formået at få et amaryllis-løg til at blomstre to sæsoner... imens jeg venter på den springer helt ud, kigger jeg på mine forsythia grene der til gengæld er sprunget ud for alvor... Jeg må vist ud og forcere snedriverne for at hente en ny forsyning af forsythia grene til stuerne.... En ny uge truer, herfra ønsker jeg alle derude, en god en af slagsen!

4 kommentarer:

 1. Tillykke med din amaryllis, hold da op! Det er godt nok flot. Jeg har prøvet det der med at "oversomre" dem, men det lykkedes bare ikke, så nu nyder jeg dem, mens vi har dem - traditionen tro op til jul - og ellers ryger de bare ud. Men okay, jeg skal nu heller ikke lige prale af at have grønne tommelfingre! (hm, sådan siger man vist ikke på dansk...)

  SvarSlet
 2. Jeg er også lidt spændt på, om jeg kan opbevare mine sommeren over og få dem til, at blomster til jul, jeg har læst der er to måder, at gøre det på, tage løget op eller lade det stå og gøde det godt.

  SvarSlet
 3. Berliner brosten: På dansk hedder det bare grønne fingre, faktisk plejer jeg at være helt habil til det der med planter, men jeg synes selv det er en vældig bedrift, at jeg har kunnet få det der løg til at blomstre to gange...

  SvarSlet
 4. Conny: Jeg har kun det ene løg, jef tog løget op og lod det være...så plantede jeg det sidst på året i en potte og lod det stå i udhuset,hvorefter jeg tog det ind i kælderen omkring 1 november...jeg troede slet ikke der var liv i det, men pludselig kom der blade op...Jeg skal altså prøve det igen...kunne være sjovt hvis det kunne blomstre tre gange

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥