lørdag den 31. oktober 2009

Stopper du strømper?


Stopper man sokker, eller smider man dem ud når der er slidt hul på dem? Jeg stopper altså mine... Jeg synes simpelhen det er en skam at smide dem ud, når de nu kan repareres! Hm..hvad skulle jeg ellers bruge min "stoppeknold" til?

6 kommentarer:

 1. Hvor sjovt. Jeg har en oldtusse gammel en af slagsen fra min farmor. Jeg bruger den nu aldrig til billige købesokker, men til de hjemmestrikkede....uha der kunne jeg ikke drømme om andet and at ordne det.

  Tak for kommentar på bloggen.
  Karen

  SvarSlet
 2. Jeg stopper sokker, det er ikke så lenge siden jeg fik et par retur som jeg hade strikket. Jeg vil prøve om jeg kan finde en stoppeknold i genbrugsbutik.

  SvarSlet
 3. Hej Karen: Jamen jeg stopper godt nok heller ikke billige sokker, men mine hjemmestrikkede skal have forlænget deres levetid lidt...faktisk har jeg to stoppeknolde, en ældgammel en og en min svigerfar har drejet...

  SvarSlet
 4. Conny: Det er faktisk rigtig dejligt at have en stoppeknold, det gør stopningen lidt lettere... tror sagtens du kan finde en i en genbrugsbutik...

  SvarSlet
 5. jeg mp indrømme at jeg finder nogle billige strømper og køber dem i stedte for at prøve mig ned stoppenål og sager :)

  SvarSlet
 6. Jeg holder stadig væk på at jeg skal findes nogle billige strømper :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥