søndag den 30. august 2009

Julepyntsprototype...


Kunne ikke nære mig, men måtte lige afprøve den ide, jeg startede så småt på sidste jul. Siden har jeg skrabt lidt materialer sammen (ved nu ikke helt om det bliver sådan i det endelige produkt) Prototypen er lavet, men tror nu nok der skal udvikles lidt på den....Jeg skal vist have fundet et lidt andet materiale til syning af hjerter (som også kunne være juletræer, rensdyr, bamser, engle, eller hvad ved jeg) Jeg kunne egentligt godt tænke mig et lidt mere stofligt materiale til det yderste, har prøvet både mad/bage/kalke og arkitektpapir, men det er ikke transparent nok... Vliseline duer heller ikke... Er der nogen der har et forslag... Hjerterne på fotoet er syet i plastlommer. Nå men der er god tid til at gå og tænkeudvikle på dem, og som så mange gange før kan det være jeg ender i en helt anden boldgade, end hjerter med "affaldsfyld"

6 kommentarer:

 1. Organza? Det er lidt dyrt, men fint... Alternativt kan du måske finde noget tyl i en lidt gennemsigtig-agtig farve?

  SvarSlet
 2. Sad også lige og tænkte på tyl - men det er måske lidt for porøst....

  SvarSlet
 3. organza og tyl må prøves...tak

  SvarSlet
 4. Perhaps, det der net du plejer at sætte foran vinduet??

  Ellers ville det være fedt med sådan lidt WOW-glitter-russisk agtig effekt hvis du biksede noget i cellofan! (men det dur ikke at sy i, tror jeg)

  Men som Stine siger så er organza også en god ide..

  SvarSlet
 5. for øvrigt så skal jeg ha nogle af de der, når det bliver jul. Siger det bare lige inden at Lorte-ungen kommer og vil ha dem alle sammen!!!

  SvarSlet
 6. Hej din lille uni-trold...ja du skal selvfølgelig have nogen af dem til jul, der kan vel også blive til L.U. Har faktisk selv tænkt på cellofan... tror de skal prøves, det kan vel nok lade sig gøre...

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥