mandag den 5. december 2016

Julehjerter med nål tråd - 5.december...


Det eneste du skal kunne, for at lave disse små fine filthjerter er, at kunne tråde en nål og at kunne sy ri-sting.
Ellers er det bare at følge vejledningen, og at have lidt tid til fremstilling af de små hjerter som er fine til at hænge på en gran eller lærkegren - men de er også rigtig fine i en lille cellofanpose som en værtindegave, til pakkekalenderen eller til pakkespillet eller som en lille før julegave til en ven eller kollega...

Du skal bruge saks, tråd og nål, rødt filt og vat eller bamsefyld.
Skabelonerne til at tegne hjerterne efter finder du her, hvis ikke du selv har mod på at tegne et.,
Du laver den lille skabelon, som du kan bruge til at tegne efter, ved at printe hjertet ud - der ligger to andre hjerter på arket, som du bare skal se bort fra. Du klistrer hjertet, hvor du selvfølgeligt kun har en firkant med hjertet i midten med - og klister det på et stykke karton og klipper dernæst hjertet ud.Du tegner hjerterne op med en kuglepen eller tusch og klipper dem ud.
Du skal bruge to hjerter, til hvert hjerte du vil sy.


 

Læg to filthjerter sammen, så de passer nogenlunde over hinanden.  Det er nemmest at starte foroven eller forneden på hjertet så du også slutter der. Sy med ri sting dvs op og ned langs kanten - stop med at sy, på siden af hjertet som det ses på fotoet. Stop med en lidt større nål eller en strikke pind vat eller bamsefyld ind i det lille hjerte, så det bliver lidt buttet...
Sy hullet til, stadig med ri sting, og sy færdig til du når til der, hvor du begyndte.


 Stik nålen fra oven og ned i spidsen og tilbage igen,  men lad være med at stramme til, så du får en løkke i toppen af hjertet, som skal bruges som ophæng. Hæft tråden og klip den overskydende tråd af.


Hjerterne kan også bare ligge i en træskål...


Eller hænge på en lærkegren...

💗De bedste hilsner og glædelig 5.december KirstenK💗

2 kommentarer:

  1. Åh de er så søde de små røde filthjerter. Enkle og smukke. Jeg syede for en del år siden en masse og sendte til familie og venner som lille hygge gave. Det vakte rigtig meget glæde. Hyggelig kalender du har Kirsten. Jeg nyder din enkelhed i de ting du laver og viser frem.
    December knuz fra Lina

    SvarSlet
  2. Lina: Ja de små filthjerter bliver man aldrig træt af, enkle og fine uden at gøre det store væsen af sig!

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥