søndag den 21. februar 2016

Hjemmebagte påskekyllinger - smeltede Hamaperler...


Selvom påskepynt ikke har den store plads i mit hjerte, så skal der alligevel lidt nyt til...
Disse små gule kyllinger blev til ved en ren tilfældighed...
Om man vil lave dem sammen med børn må være op til en selv.
Hvis man spørger fabrikken siger de, at der ikke findes undersøgelser der viser, at dampene fra de smeltede perler er giftige, men under alle omstændighedder kræver det udluftning og udsugning at smelte perler i køkkenet...


Du skal bruge Hama perler. Gule maxi-perler til kroppen og røde midi perler til næb. Klip små stykker ståltråd til kyllingens ben...

                                               Skær en rød midiperle i fire stykker som næb. 


                                                         Fold ståltråden som på fotoet.


Læg bagepapir på en bageplade.
Læg ståltråden under den ene gule perle...


Sæt en anden gul perle på som hoved...


En hel plade kyllinger klar til ovnen...
Bag kyllingerne ca 15- 20 minutter ved 200 grader.

 De færdigbagte kyllinger - som jo også kan være andet end gule...

5 kommentarer:

  1. Jamen hvor er de da søde.

    SvarSlet
  2. Jeg er ikke fan af påskepynt, men dine kyllinger er lige ved at omvende mig - hold nu op hvor er de søde :)

    SvarSlet
  3. Helle: Hmmm...jeg har også et lidt ambivalent forhold til påskepynt, men jeg kan ikke lade være med at lave noget nyt hvert år alligevel...

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥