onsdag den 2. juli 2014

Vis mig dit køleskab...

Sådan lidt i tråd med alle de lidt fjolle nomineringer der findes på de forskellige sociale medier for tiden vil jeg gerne introducere en ny nominering : Vis mig dit køleskab...
Nej det er kun gas og måske også min lille form for provokation...
Jeg accepterer nogle gange også nomineringer, hvis de ikke er for fjollede men jeg vælger altid ikke at give nomineringerne videre...Der er jo ingen grund til at spamme andre og på den måde synes jeg ikke jeg fornærmer nogen!
Nå men her er altså et kig ind i mit køleskab...
Ja det er godt fyldt op det køleskab...og det er ikke alt indhold der ligefrem fordrer kølighed, men det er godt at have lidt forskellig ting til rådighed...
Heldigvis har jeg også et helt rigtigt køleskab med leverpostej, smør og ost...
God juli onsdag til dig der har gjort dig den ulejlighed at klikke ind her...
Du skal vide, at det betyder rigtig meget for mig, at netop DU læser med her

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Dorit: Ja jeg tænkte nok du ville være enig med mig i det der med alle de lidt skøre nomineringer...

   Slet
 2. Sådan har jeg det også med nomineringer, bliver kaldt både gammel og kedelig, fordi jeg ikke sender den slags videre ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lydert: Hmm ja men vi er altså ikke gamle og kedelige...jeg gider bare ikke rigtig bruge tid på den slags kæde halløjsa...

   Slet
 3. Jeg har heldigvis været forskånet for de fleste nomineringer ind til nu (der er lidt på instagram - men det er heldigvis ikke stå på hovedet i vandet, eller sådan noget)

  SvarSlet
  Svar
  1. Karen Elisabeth: Det er vist også mest på Fb det er slemt med nomineringer ..på Insatgram er det lidt noget andet...det er ikke så fjollet!

   Slet
 4. Sikke et skønt køleskab, - og nemt at rengøre.....

  Jeg sender heller ikke nomineringer videre, nøjagtig lige som jeg altid bryder kædebreve o.l. Jeg har nu selv hygget mig lidt med " 5 hverdagsbilleder" og "tre glæder på tre dage" her på det sidste. Men vil ikke påtvinge nogen det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva: Jeg bryder også altid kædebreve...det ved alle og derfor får jeg ikke særlig ofte den slags mere...Jeg har også hygget mig lidt med hverdagsbillederne men har så ikke nomineret nogen for ikke at spamme..Og heldigvis bestemmer man da selv hvad man vil deltage i..
   Og køleskabet er nemt at gøre rent og der er mange ting at vælge i mellem...de fleste dog ikke så venlige for maven...

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥