lørdag den 8. marts 2014

Kvindernes internationale kamp og festdag...eller vil du vinde en t.shirt ?

Glædelig kvindedag til dig der læser med her...
Jeg har fejret dagen med forskellige praktiske gøremål og en lille smule kreadims også...
Bla har jeg i dagens anledning "stoftrykket" mig et par t.shirts med kvindekamp-logo. Logoet er placeret i nakken på t.shirten.
Ikke fordi budskabet skal gemmes af vejen, for det skal det så absolut ikke. Der er stadig brug for, at have focus på kvinders problemer og forholdene er stadig undertrykkende for mange grupper af kvinder overalt i verden.
Der er ligeledes brug for focus på vold mod kvinder både i vores del af verden, hvor der til stadighed udøves vold mod kvinder i rigtig mange parforhold, men så sandelig også i andre dele af verden, hvor kvinder kæmper med problemer der næsten over stiger vores fatteevne.
Uddannelse, eller mangel på samme, af kvinder i de fattigste dele af verden er ligeledes en problemstilling verdenssamfundet bør have focus på...


Jeg bortlodder den ene af t-shirtene.
Det er en grå Fransa t.shirt med korte ærmer. Str M
T.shirten er ny (den er dog vasket for, at trykket nemmere kan hænge ved)
Kvindekamplogoet er sort og er 5 cm højt og placeret i nakken på t.shirten.
Hvis du skriver en kommentar i, om hvordan du har tilbragt din internationale kvindedag...ja så er du med i lodtrækningen.
Jeg trækker lod om en uge...
Fortsat god kvindedag til dig!

32 kommentarer:

 1. Jeg har i dag været sammen med fire andre skønne nordjyske kvinder...vi kom i vores snak rundt om mange kvindespørgsmål...helbred, stress, uddannelser, bærn, børnebørn....og så videre og så videre...skøn dag sammen med skønne kvinder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne: Snakken flyder heldigvis som regel i stride strømme når vi kvinder mødes...og det er skønt...

   Slet
 2. Svar
  1. Helle: Du er med i puljen og tak for at du reklamerer for min giveaway...

   Slet
 3. Jeg har brugt dagen på at besøge min svigerinde. Vi fik en lækker frokost, og derefter kørte mand og unger videre, for at hente en "ny" kat til familien. Katten er en af vores 5 år gamle killinger, men da ejeren pludselig døde alt alt for ung, blev vi spurgt om vi ville have missen tilbage, og selvfølgelig ville vi det. Der er ikke megen kampdag over disse begivenheder, - ingen demonstrationer ;) Men, jeg er enig i, at der stadig er kampe der skal kæmpes.

  Jeg krydser fingre for held her, og takker for chancen.

  Mvh. Jeanne
  jeanneart@hotmail.dk

  I øvrigt er der også en lille giveaway på min blog, - du skal være velkommen :)
  http://dideriksen86.blogspot.dk/2014/03/giveaway-med-tasmic.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeanette: Der behøver jo heller ikke at være demonstrationer og kamp ligefrem...bevidstheden om at der er kampe der skal kæmpes er et stort skridt på vejen...Jeg kigger indenom hos dig... Og tak for din kommentar!

   Slet
 4. Jeg tilbragte desværre dagen i sengen... en omgang Roskildesyge fik mig sendt til tælling :-/ Så der har ikke været meget kvinde over mig... nærmere en pylleret baby.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia H: Nej hvor synd for dig...håber du er på højkant igen...Når man er syg er det sg nærmest en menneskeret at være lidt pylret. Du er med i puljen og tak for din kommentar!

   Slet
 5. Jeg har tilbragt min dag på mit job. Ligeberettigelse mellem mænd og kvinder også i psykiatrien.

  SvarSlet
  Svar
  1. TinaHoven: Ja lige præcis...ligeberettigelse og respekt kønnene i mellem er en af mine "kæpheste" du er med i puljen og tak for din kommetar!

   Slet
 6. Jeg har tilbragt dagen sammen med min mand og mit barnebarn. Førhen var jeg altid til et eller andet arrangement i forbindelse med 8. Marts. Men der sker ikke så meget mere her hvor jeg bor.
  Jacobsen.betty(a)gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Bettey Jacobsen: Der sker heller ikke meget på den front her hvor jeg bor...Derfor markerede jeg dagen på denne måde. Du er med i puljen og tak for din kommentar!

   Slet
 7. Trods nærmest orkan her på øerne, havde jeg en hyggelig hjemme/inde/dag, radioen kørende med indslag om kvinde dagen - læste krimi, lavede lækker sandwich til frokost og til sidst syning ved symaskinen :)
  Blogs blev også tjekket i løbet af dagen - elsker at få inspiration bl.a. fra din blog :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Majken: Det lyder som furnuftige (kvinde)ting du har beskæftiget dig med...du er med i puljen og det ville da være skønt om en af mine t.shirts skulle til Færøerne...

   Slet
 8. Hele dagen blev tilbragt på tur. Jeg og mine tre ældste besøgte den yngste på Krogerup Højskole, hvor vi var til åben undervisning, fortællinger, fællessang fra højskolesangbogen, kor, lækker middag, rundvisning. Solen skinnede, vi gik tur i parken og nød det hele. Selv kvindekampen blev "nævnt" med et træ med bh´er i og skilte rundt omkring.
  Og hvis jeg skulle vinde, vil jeg love her, at jeg vil forsøge at skrumpe mig til str. M.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva: Det lyder som en mega hyggelig tur...Højskole er fedt mindes stadig min ungdoms højskoleophold...Tror det var der jeg for alvor fik kvindekampen ind under huden...

   Slet
 9. Jeg tilbragte dagen hos min kærestes familie (Hans mormor havde fødselsdag) og ellers slappede jeg bare helt af og nød det gode vejr! :)

  Knus Mia
  missen.5@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. M.I:A: Det lyder som en hyggelig dag. det er vigtigt at tilbringe tid sammen med dem man holder af og afslapning har vi vel om noget brug for i en stresset hverdag. du er med i puljen og tak for kommentaren...

   Slet
 10. Jeg tilbragte dagen på at lave lektier! Kloge kvinder er lig med stærke kvinder;)

  Emmaseenandbeen@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Emma: det er fuldstændig rigtigt...og vi har brug for kloge og uddannede kvinder. Tak for din kommentar og du er også med i puljen...

   Slet
 11. Jeg har tilbragt dagen udendørs i det dejlige solskin i selskab med min hund Yatzy og en masse andre glade hundeejere. Det er fantastisk at vores forkvinder har gjort sådan en stor indsats, så vi moderne kvinder med god samvittighed kan nyde årets første forårsdag (vejrmæssigt) uden at have dårlig samvittighed over alle de huslige pligter som venter derhjemem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tanja: Man skal aldrig have dårlig samvittighed over huslige pligter på en dejlig forårsdag...det er bedre at leve inuet og nyde det gode vejr...så kan man altid tage opvasken når det regner. Tak for din kommentar og du er naturligvis også med i puljen...

   Slet
 12. Har faktisk først lige fundet ud af det var i dag! Det er ikke noget vi gør det store ud af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Maria: Jamen når du nu lige har fundet ud af at det er i dag (læs i lørdags) jamen så har du da også gjort noget der er anderledes end du plejer :-) Du er med i puljen og tak for din kommentar...

   Slet
 13. Har ikke gjort noget anderledes end jeg plejer!
  Maria // mariamoeller@live.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Maria Møller: Og det lyder da også som ganske fornuftigt...Tak for din kommentar og du er med i puljen om t.shirten!

   Slet
 14. Jeg vaskede faktisk vinduer og tog i biografen med min kæreste om aftenen :)
  Mvh.
  Birna Lambaa
  birnalambaa@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Birna: Vaske vinduer...det ville jeg også have gjort, men så kom jeg til at rive i haven...og man kan jo kun gøre en ting ad gangen så vinduerne må vente. Tak for din kommentar og jeg håber i så en god film. Du er også med i puljen om t.shirten...

   Slet
 15. Kampdagen var lidt af en kamp - i ligestillingens navn. Min elskede udboed sig nemlig lidt assistance paa loftet, hvor vi har vaeret i gang med at saette i stand og han mente nok mine haender kunne vaere lige saa gode som hans. Vi malede, vi fejede, vi vaskede og vi stoevsugede til den store guldmedalje og endelig kan vi saette alt vores habengut paa plads. PYHA!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina: det lyder da som en dejlig kamp...intet er så skønt som at hjælpes ad...Skønt at få sagerne i orden...Du er med i puljen om t.shirten...

   Slet
 16. Jeg fik blomster af en blomstermand - måske fordi det var så skønt vejr måske fordi han synes jeg havde en dejlig rød cykel, måske fordi jeg smilte og var glad eller måske fordi det var kvindernes kamp og fest dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene: Det er jo ikke så ofte man oplever den slags...hvis det var fordi det var kvindernes internationale kampdag...ja så havde blomstermanden skisme en sød måde at markere det på...

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥