fredag den 21. juni 2013
En lille kødløs hapser til madkassen...
Når jeg bager boller tager jeg fire til fem, alt efter hvad der nu kan være på bagepladen, dejkugler fra og ruller dem flade med en kagerulle...Nu har man en lille pizzabund om man vil. Jeg kommer et par tynde skiver tomat på bunden og en skive ost på toppen...Det ultimative pizzakryderi: oregano, undlader jeg, fordi det netop ikke er meningen, at det skal være en minipizza.
Oste-tomat-brødene bages ca 15-20 minutter alt efter hvorledes netop din ovn bager.
Brødene er skønne som supplement til en kødret eller som tilbehør til en suppe eller en salat...Brødene er også herlige som en kødløs hapser tilmadpakken...Brødene holder sig fint et par dage i køleskab, tomatskiverne gør at brødet ikke så hurtigt bliver tørt...
Der går ca 3 gange så mange ressourcer til fremstilling af kødretter som til vegetariske retter...alene af den grund er det en god ide at skære ned på kødforbruget...det gavner hverken os eller miljøet.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
I know - Men mine to kødfrie dage kan godt holde hårdt herhjemme ;0)
SvarSletMen det sker faktisk at der sniger sig hele tre dage ind på en uge ;0)
Det ser godt ud - Måske skulle jeg prøve dem...
Karen Elisabeth: Uh hvor er det en god ide med kødløse dage...
SletUh det ser godt og lækkert ud. Den skal prøves næste gang der skal bages boller.
SvarSletRigtig god weekend til dig Kirsten.
Knuz fra Lina
Lige over søde Lina...Det er jo nemt når der nu alligevel er gang i dejen...
SletDe ser lækre ud,rigtig god ide:0)
SvarSletLaila: Tak....og de kan jo varieres i det uendelige...et stykke hamborgryg eller skinke og en skive os oven på...så er det jo en kødfyldt hapser tl madpakken...
Slet