mandag den 15. april 2013

Rav og uld skulle hjælpe mod gigt..


Rav og uld skulle hjælpe mod gigt...så jeg har sat fire ravknapper på en uldsnor og placeret dem på det gigtplagede håndled...Måske hjælper det...måske ikke..Men om ikke andet så har jeg fået et nyt armbånd...
Nogen kan måske huske, at jeg en gang for længe siden lagde et stykke håndsæbe i fodenden af min seng, for at afhjælpe nattekramper og måske virker det, for sæben ligger der endnu og jeg har ikke haft krampe en eneste gang siden sæben blev placeret der...
Glædelig mandag til dig der læser med her...

8 kommentarer:

 1. Om det hjælper eller ej, tja det er svært at vide. Jeg har selv brugt rav, meget, tidligere. Rav er aldrig koldt. Tror jeg skal prøve med sæben, min ben krampe, har været aftaget men det er nu galt igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne: Rav er et dejligt og smukt materiale..men tommefingeren er nu ikke ligefrem blevet bedre...så. Det er underligt med sæben, for jeg tror faktisk ikke det kan være det der hjælper...når men ser logisk på det!

   Slet
 2. Så må jeg hellere få en uldsnor om pegefingrene.
  Håber det hjælper på dine håndled .

  SvarSlet
  Svar
  1. Kirsten: Hele min venstre hånd skulle indkapsels i uld og rav hvis der skal være ordentligt effekt...

   Slet
 3. Hvis det virker, er det jo perfekt, hvis det ikke virker, er det i hvert fald smukt

  SvarSlet
  Svar
  1. Lydert: Ja effekten er vist så som så...men man kan jo aldrig vide om det ville have været værre hvis ikke uldsnoren med ravknapperne havde siddet om håndleddet....men så må det bare være pynt!

   Slet
 4. Jeg strikker lige nu armbånd af moskusgarn - måske det har samme virkning?

  SvarSlet
  Svar
  1. Dorit: Ja måske det er da et forsøg værd!

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥