fredag den 26. april 2013

Dobbelt fødselsdag...Og den røde helvedessweater...

På denne dag for tredive år siden fødte jeg min ældste datter...hun kom selvfølgelig på sin egen fødselsdag :-) men hun kom også på sin fars fødselsdag.
Vi har haft meget sjov ud af, at han dengang skulle opgive sin fødselsdato, og da han sagde 2604 blev han afbrudt af jordemoderen, der sagde: "Nej, nej det er din datters fødselsdato" Hvortil han svarede: "Jamen det er altså også min" jordemoderen gratulerede ham naturligvis med fødselsdagen og mente at det var noget af en fødselsdagsgave han der havde fået sig...
30 års fødselaren har ønsket sig en rød sweater i tykt rødt uldgarn, og den har jeg strikket til hende. Der var givet mange forskellige dessiner omkring krave og kanpper og den slags, men et er tegninger og et andet er virkelighed...den ønskede krave så hjemmestrikket ud, altså på den ufede måde, så jeg udskiftede kraven, efter at have trevlet op adskillige gange, (det var på det tidspunkt, at sweateren blev døbt Helvedestrøjen) med en ganske almindelig rullekrave.
Den skulle ellers have været a piece of cake...pinde nr 8 og naturuld fra Grønhøj...men det er jo ikke altid det går som "præsten prædiker"
Jeg håber hun bliver glad for sweateren og en anden lille pakke er der vist osse til hende, når hun senere i dag komer hjem til boller og cacao...
Hjertelig tillykke med fødselsdagen Lene og Jan...hvor gammel han bliver, må i selv regne ud...Lene blev to år den dag han blev tredive.
"Helvedessweateren"  som slet ikke er så slemt ment som det lyder...heldigvis har vi i familien internt en lidt "sær" form for humor.
Den røde farve ser vist lidt bleg ud på fotoet, men den er knadrød skal jeg love for...egentligt også derfor, jeg ikke synes der skal fyldes mere på en sweater, hvor farven i sig selv er provokerende, især til en pige, der ellers aldrig går i rødt...
God bededag til dig, der læser med her...

12 kommentarer:

 1. Sikke skøn trøjen er blevet trods genvordighederne
  Tillykke med datter og mand ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lydert: Tak...trøjen passede perfekt og hun blev glad for den...så pyt med alt bøvlet!

   Slet
 2. Tillykke med datteren og manden - håber I får en hyggelig "bededag"
  Nogen gange er det bare de ting, vi regner med bare glider, der kommer til at give masser af problemer - men du fik da løst problemet på fin facon :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Randi: Den passede hende perfekt og hun blev så glad for den...så skide være med bøvlet...

   Slet
 3. Tillykke til de 2 fødselslarer og velkommen til klubben for problematisk strikketøj. Jeg sidder med strømper i hulmønster som også driller. Ligesom man tror at nu køre det så går et eller andet galt. heldigvis er jeg ved at knække koden, så nu begybder der endelig at ske noget.
  God bededag til jer.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
  Svar
  1. Lina: det er ikke altid det går som man gerne vil have det...men for det meste løser problemerne sig...

   Slet
 4. Stor tillykke med datter og manden.
  Lækker farve sweateren har ......men men nu skal vi lige have gang i sommertøjet først ik'

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Mona: Jo jo nu skal vi strikke sommertøj...men der er også kolde dage om sommeren...

   Slet
 5. Tillykke med mand og datter. Fin rød trøje :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Citronmoster: Og hun blev rigtig glad for den og den klæder hende perfekt!Hun er en rigtig frossenpind så tykt uld er lige sagen for hende også om sommeren!

   Slet
 6. Tillykke både med mand og datter.
  Hun kan kun blive glad for den sweater.
  Den er lækker.
  God weekend til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. Lonni: Hun blev rigtig glad for den...

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥