mandag den 28. januar 2013

Sokketerapi...

Omkring jul og nytår gik jeg i sokkemode/terapi. En kurv med tykt garn af forskellig herkomst er blevet til adskillige par sokker.
Størrelse stor...

Størrelse Kirsten

Størrelse baby/barn
Der var en hel del brunt, beige og grå "sokkeegnet" garn i kurven, måske ikke de pæneste farver i verden, men en praktisk farveskala er det, når man som jeg, bruger de tykke sokker i stedet for hjemmesko hele vinteren...
Må din mandag bliver god og varm...

14 kommentarer:

 1. Jeg håber terapien har hjulpet, det må være dejlig ,at få tømt strikkekurven, så der er plads til nyt garn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny: Det sidste der... med nyt garn...ja den er jeg med på!

   Slet
 2. jeg kan bare så godt lide hjemmestrikkede sokker og får da også strikket nogel stykker til mig selv...for tiden er det mest halstørklæder, der bliver strikket og nogel få vanter....men jeg elsker at se sokker og nyder at se dine her....og går jeg forbi en genbrugs eller endnu besre går jeg ind i en sådan...så kigger jeg efter om der lige er nogel damer som har strikket hjemmestrikkede sokker som er til salg....der er noget over hjemmestrikkede sokker....men så mange som du har strikket, har jeg dog ikke...men jeg bruger nogel sko, når jeg går indenfor, så jeg slider ikke så meget på dem jeg har...og som jeg mest bruger til når jeg skal ud og det er koldt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Anita: Jeg slider en del sokker og det er så fedt at have et lille lager...kommer der en gæst der fryser om tæerne kan man jo altid forære vedkommende et par sokker!

   Slet
 3. Du har godt nok været produktiv. Dejligt med et lager der bugner af sokker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Citronmoster: Ja det er skønt at have et lille sokkelager at gå og kigge på...et par sokker er da også altid en god værtindegave!

   Slet
 4. Hold da helt op...... Hvor ser de lækre ud. Og sikke mange. Du kommer da ikke til at mangle sokker foreløbig ;o)
  Kh. Majbrit

  SvarSlet
  Svar
  1. Majbrit: Jeg kan så godt lide at lave mange eksemplarer...og det er altid godt at have et lille lager, om ikke andet så til "gavekassen"

   Slet
 5. Jeg er vild med hjemmestrikkede sokker. Jeg har aldrig prøvet med overvejer kraftigt. Hvor mange nøgler strømpegarn til et par??

  SvarSlet
  Svar
  1. DIY: Nu er disse s mestendels strikket af rester, men i den store størrelse vil jeg tro der går lidt under 100 gram...

   Slet
 6. Drømmer om en dag at strikke sokker så jeg kan får en kæmpe stak lige som dig :)
  Som terapi trækker jeg bluse på rundpind uden mønster !

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne: Ja ensfarvet strik på rundpind er også god terapistrik...og også godt hvis man skal på lang køretur (dog ikke hvis man selv skal køre)

   Slet
 7. Hold da helt ferie, du har vaeret aktiv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina: Tykt garn og pinde nr 5 så går det jo egentligt ret hurtigt med sådan et par sokker...

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille kommentar...♥